ISKRENA JE

Iznela je mišljenje: Edita Aradinović poslala poruku Luni Đogani, ali i obrazložila zbog čega je nakon RASKIDA ne interesuju MUŠKARCI!

0

Posvetila se karijeri, za ostalo nema vremena.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Pevačica Edita Aradinović tvrdi da nikada ne bi postala deo rijalitija jer ih ne prati, ali navodi da joj je drago što njenu rođaku Lunu više ne spominju u negativnom kontekstu.

 

foto: Damir Dervišagić

Ja ne bih ušla. Ne pratim rijaliti programe jer i nemam vremena, ali primećujem da nema vise toliko loših komentara, ne spominju je mnogo, a i ako je spomenu to bude u nekom pozitivnijem kontekstu. Želim joj puno sreće i pameti, a ima je." - kaže pevačica.

 

foto: glossy

Edita od početka karijere neguje određeni muzički pravac, ali kako nam otkriva, ne bi se libila ni da sarađuje sa nekim od sve popularnijih repera

Drago mi je da se hip hop vratio na velika vrata, ja lično ne slušam taj pravac nesto preterano, mada volim da budem upućena u sve sto se dešava, a vezano je za muziku, pa se desi da mi nesto privuče i malo vise pažnju, s’ toga bih I pristala u slučaju da izvođač te vrste muzike i ja nađemo neku zlatnu sredinu.

foto: Promo

Što da ne." - poručila je Edita, i dok joj karijera ide uzlaznom putanjom, deluje da u ljubavi nema toliko sreće. Nakon raskida dugogodišnje veze sa dečkom Stefanom pevačica navodi da se posvetila muzici.

Niko me trenutno ne interesuje... Trenutno sam usredsređena na moju prvu i pravu ljubav, a to je muzika, pa i većinu vremena provodim sa “njom” u studiju gde i radim na novom albumu... Štaviše, kada je ljubav prema muškarcima u pitanju nešto su mi svi oko mene užasno dosadni - rekla je atraktivna pevačica kroz osmeh.

foto: Dragana Udovičić

 

makonda-tracker