teško , ali ko pita

I meni je posle nekih rastanaka i prekida bilo teško: Andrija Kuzmanović iskreno i emtivno o prekidu ljubavi!

0

Andriju Kuzmanovića publika je zavolela još kada je tumačio lik Jakše u "Montevideu".

andrija kuzmanović
andrija kuzmanovićfoto: Vladimir Šporčić

Andriju Kuzmanovića publika je zavolela još kada je tumačio lik Jakše u "Montevideu". Ta ljubav dalje je rasla u "Senkama nad Balkanom", preko "Sumnjivog lica" pa sve do serije "Jutro će promeniti sve", gde je briljirao u ulozi Ljube.

Glumac priznaje da je zadovoljna kako je njegov lik prihvaćen.

Drago mi je da se obistinilo ono što sam mislio za ovaj projekat, a to je da će biti gledan. Imamo zahtevnu publiku i nije joj lako udovoljiti, to me je još davno naučio Dragan Bjelogrlić. Drago mi je da je serija naišla na ovacije kod publike i nadam se da će jutro zaista promeniti sve".

foto: Youtube Printscreen

U seriji, Ljuba ima dete sa zauzetom devojkom koja ima drugog izabranika. Za razliku od njega, Andrija se trudi da sa bivšim ljubavima održava korektan odnos.

Apsolutno. Uvek sam, barem ono što je do mene, gledao da s bivšim partnerima ostanem u ljudskim i okej odnosima. Smatram da bi mogao da nastaviš dalje, moraš da rešiš stvari iz prošlosti, ali život te svaki dan iznenadi i svaka veza je priča za sebe. Svi smo pre svega ljudi i ako vidiš da ne ide dalje, staviš tačku i nastaviš ma koliko ti bilo teško. I meni je posle nekih rastanaka i prekida bilo teško, ali ko me pitao, dignem glavu i nastavim dalje. Umijem se ujutru i krenem u novi dan. Moramo da naučimo kako sebi opraštamo, da oprostimo i drugima, a ne da budemo samoživi".

makonda-tracker