Mina Lazarević: Koncert filmske muzike u Madlenianumu

1
Glumica Mina Lazarević prirediće koncert filmske muzike u Operi i teatru Madlenianum u Zemunu 17. aprila, a na repertoaru će se naći najpoznatija muzička dela kultnih i nezaboravnih filmova koje su videli milioni širom sveta

Mina će pevati pesme iz se Titanika, Boje noći, Lovca na jelene, Kose, Visokih potpetica i drugih., a nastupiće sa sa svojim gostima, glumicom Ivanom Knežević i glumcem Ivanom Bosiljčićem, uz pratnju benda.

Glumica Mina Lazarević trenutno radi na ulozi u melodrami Doručak kod Tifanija koja će uskoro biti premijerno izvedena takođe na Velikoj sceni Madlenianuma 26. marta. Kuriozitet predstave je činjenica da glumci predvođeni upravo Minom Lazarević, uživo vokalno i instrumentalno izvode dobar deo muzike koju je specijalno za ovu predstavu napisala Aleksandra Kovač. Treba napomenuti da je Mina Lazarević, što je manje poznato, osim glume diplomirala i na odseku za klavir na Fakultetu muzičkih umetnosti.

Mina Lazarević, od nedavno majka trećeg deteta, prvakinja je Pozorišta na Terazijama i repertoar koji će izvoditi 17. aprila u Madlenianumu, veoma joj je blizak, budući da postoje filmske verzije većine mjuzikala u kojima igra.

Publika Madlenianuma, do sada je više puta pokazala ogromno interesovanje za koncerte koje drže upravu naši poznati glumci. Po pravilu, reč je o nastupima za koje se traži karta više.

- Oduvek sam želela da priredim koncert na kome će publika moći da uživa u onome što ja volim da slušam i pevam. Verujem da će im se moj izbor dopasti i da ćemo se skupa uputiti na celovečernje putovanje tokom koga ćemo zaboraviti na sve izvan zidova koncertnog prostora. Očekujem mnogo emocija sa obe strane i nezaboravno veče, kako za mene, tako i za naše posetioce – rekla je Mina.

Cene ulaznica koje su već u prodaji iznose 1500 i 2000 dinara. Mogu se kupiti na biletarnicama Madlenianuma u Zemunu i Knez Mihailovoij 42 ili rezervisati putem sajta Madlenianuma

makonda-tracker