Zbog povrede Suzane Mančić odložen koncert Davora Radolfija

0
Nakon što je Suzana Mančić nesrećnim slučajem povredila rame na snimanju emisije Pesma i Bingo, menadžment hrvatskog pevača Davora Radolfija odlučio je da iz džentlmenskih razloga odloži koncert za 11. april

Suzana Mančić je u ponedeljak isčašila rame i trenutno trpi velike bolove, pa zbog toga neće biti u prilici da gostuje u dogovorenim emisijama, niti da vodi šou Pesma i Bingo.

- Pošto je Suzana moja draga prijateljica i pošto smo nedavno snimili duet koji smo trebali premijerno uživo izvesti na mom prvom solističkom koncertu u Beogradu, odlučili smo da pomerimo ovaj muzički događaj za tri nedelje dok se ona ne oporavi. Ja ću ovih dana posetiti u Beogradu svoju koleginicu i dati joj podršku - izjavio je Radolfi.

Na koncertu u Pozorištu na Terazijama u organizaciji Apriori music Davor će otpevati svoje najveće hitove mediteranskih i latino zvukova. A pored Suzane, gošća na koncertu će biti i slovenačka latino diva Maria Masle. Svi fanovi Davora Radolfija koji su već kupili kartu mogu zameniti istu na biletarnici Pozorišta na Terazijama bez doplate.

 Pogledajte kako se okliznula Suzana Mančić:

makonda-tracker