Rambo Amadeus: Snimanje reklame je samo za neupućene lak posao

Nakon što je prošlogodišnji reklamni spot sa popularnim Flamingosima osvojio publiku, kompanija Nestle je odlučila da i ove godine snimi spot za nove ukuse sladoleda Hit i Top Gun sa još jednom zvezdom, Rambom Amadeusom
1
1 / 4

Uvek spektakularan, Rambo Amadeus se ovog puta našao u ulozi nesvakidašnjeg sladoledžije koji ume da zabavi, ali i da ispuni želje. Specijalno za Nestle spot, Rambo je obradio svoju staru, čuvenu pesmu LM Hit.

- Snimanje reklame je samo za neupućene lak posao. Vrlo kompleksna procedura, u kojoj je svaki pojedinac samo deo jedne složene mašine, primorava čoveka da se odrekne sopstvene umetničke sujete zarad uspeha čitavog tima. Za mene kao individualca, ovo je potpuno novo iskustvo, i nadam se da sam odgovorio visokim zahtevima koji su mi postavljeni - izjavo je Rambo Amadeus u pauzi snimanja spota.

Spot je urađen u domaćoj produkciji, režirao ga je Bruno Anković, direktor fotografije je Vladan Pavić, a za scenografiju je bila zadužena Tijana Marić. Premijerno emitovanje spota za Nestle sladolede najavljeno je za početak maja.

makonda-tracker