OTVORILA JE DUŠU

Nije mogla da veruje: Poznata manekena DOŽIVELA ogromnu neprijatnost u HOTELU u AMERICI!

1

Nije mogla da prećuti. 

foto: dagmotionstudio, Dragoslav Ulic
foto: dagmotionstudio, Dragoslav Ulic

Ivana Korab već godinama živi u Americi gde gradi manekensku karijeru, ali joj se povremeno dešavaju i ne tako lepe stvari.

 

Zgodna manekenka doživela je neprijatnost u elitnom njujorškom hotelu koji se nalazi u centru Menhetna, a čitavu situaciju podelila je na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on

 Svi koji me prate znaju da nikada ne pišem nikakve negativne stvari, ali sam toliko razočarana da moram ovo da podelim sa vama. Ovaj hotel ima verovatno najgore osoblje sa kojim sam se ikada srela. Toliko nepristojno i neprofesionalno, da su me isprovocirali da ovo napišem jer mislim da niko ne treba da bude tretiran na taj način. U 11 prepodne ne žele da vas puste da sedite u baru i popijete kafu jer branč počinje u 11:30, tako da ako treba sa nekim da se nađete u lobiju hotela možete jedino da sačekate pored jelke." - počela je Ivana i nastavila:

 Kada odluče da vam posluže kafu, konobar je baci ispred vas kao da je daje psu na ulici. Još jednom da ponovim, ovo nije nešto što ikada radim, ali mislim da takvo ponašanje zaslužuje ovakvu objavu. Stidite se."- završila je manekenka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on

 

makonda-tracker