Ivana Španović: Časovi za poznate dame

U fitnes centru Kočović naša poznata atletičarka i ambasadorka brenda Nike Ivana Španović održala je čas vežbanja kojem su prisustvovale novinarke beogradskih redakcija i poznate dame iz javnog života
0
1 / 3

Marina Kotevski, Milica Bursać i Tamara Paunović su zajedno sa proslavljenom atletičarkom vežbale u najboljoj sportskoj opremi iz najnovije kolekcije Nike Free.

Nike je ponovo lansirao inovativnu kolekciju napravljenu po vrhunskoj tehnologiji namenjenu svima koji žele da unaprede svoja sportska dostignuća, a da pri tome uživaju u slobodi koju pružaju Nike Free patike. Osećaj bose noge i lakoće pokreta tokom sportske aktivnosti osnovne su karakteristike nove opreme iz Nike-jeve radionice.

Pored udobnosti i kvaliteta, novu Nike Free kolekciju odlikuje i izuzetan dizajn. Modeli su veoma neobični i moderni. Svi koji vode računa o svom zdravlju i izgledu, svi koji prate svetske trendove i svi oni koji žele bolje, mogu da nabave modele iz nove Nike Free kolekcije koji se od 1.marta mogu naći u svim Nike prodavnicama širom Srbije.

Ivana Španović je potpisala dvogodišnji ugovor sa centralom Nike-a i uvrstila svoje ime na listu zvezda, promotera brenda, među kojima su imena kao Rafael Nadal, Rodžer Federer, Marija Šarapova, Kristijano Ronaldo i mnogi drugi...

Sa početkom prodaje Nike Free kolekcije, startovala je i grupa na Facebook-u na adresi www.facebook.com/NikeRunningSrbija, gde će se jednom nedeljno postavljati novi klipovi vežbi sa Ivanom Španović u kojima ona otkriva svoj način vežbanja kao i važnost vežbanja u odgovarajućoj opremi. Svako ko se pridruži grupi imaće priliku da osvoji individualni trening sa našom proslavljenom atletičarkom.

makonda-tracker