Bojan Marović: Tragam za ljubavlju

Pevač Bojan Marović govori o tome čime je upotpunio vreme koje je tokom poslednjih godinu dana trošio kao slobodan momak, otkriva da se u ljubavi uvek daje ceo i kada joj dođe kraj ne analizira ko je kriv
0
1 / 3 Foto: Luka Šarac

Mada se navršilo godinu dana otkako je prekinuo romansu sa manekenkom Konstancom Golubović (22), pop pevač Bojan Marović (27) i dalje je sam. Međutim, emotivna usamljenost trenutno mu ne predstavlja opterećenje, a njegovo srce poigrava gotovo istim žarom kao da se ponovo zaljubio jer s nestrpljenjem očekuje prve reakcije publike na svoj treći album Za mene i tebe. Tokom dvanaest meseci samovanja, najbolje društvo bile su mu nove pesme u koje je utkao svoja najtananija osećanja.

- Već godinu dana nosim titulu slobodnog momka. Ipak, sve ima svoje prednosti i mane. Dobro je kada nađeš nekoga ko je tvoja srodna duša, ali i za to je potrebno da se sve kockice poklope. Veliki je plus kada pronađeš nekoga ko može da te prati i u poslu. Trenutno mi prija samački život iako sam stalno na dobrom putu da se zaljubim jer konstantno upoznajem nove devojke. Međutim, pošto želim da se u ljubavi dajem ceo, što je i njena suština, često sam prinuđen da se u tim ljubavnim izazovima zaustavim. Naučio sam da uspešno balansiram privatni i poslovni život jer ne želim da neko trpi zbog mene – otkriva Bojan koji ne krije da priželjkuje pravu ljubav.

- Voleo bih da ta neka koje će me zagrliti bude samo zbog mene tu, da mi svojim osmehom ulepšava i promeni svet, ali znam da za sve to treba vremena. Kada dođe kraj ljubavi, nikada ne razmišljam o tome ko je koga ostavio jer ako već emocije izblede, nije važno ko će prvi to saopštiti. Patim zbog raskida, ali imam taj dar da svoje emocije kanališem kroz pisanje, što mi uvek olakša nelagodnu situaciju – iskren je pevač kome u životu najviše znači podrška porodice. Majka mu je uvek bila najveći oslonac, pošto je nakon prerane smrti oca Darka uspela da njega i njegovog deset godina mlađeg brata izvede na pravi put.

- Moja majka Sanja i brat Boris uvek mi zameraju što nikada nisam kod kuće. Boris se nedavno doselio u Beograd jer je počeo da igra fudbal u klubu Čukarički, a to je prilika da nadoknadim sve izgubljene trenutke koje sam propustio tokom njegovog odrastanja. Mama je uspela da nas izvede na pravi put, a na nama je ostalo da se trudimo i budemo što bolji ljudi – govori Marović koji je na Dan žena objavio svoj treći solistički album.

- Ako nisi pažljiv prema nekom cele godine, ne treba da budeš ni jedan dan, ali cenim i obeležavam praznike kao što su Dan zaljubljenih i Dan žena. Volim da damama darujem poklon koji će ih podsećati na mene. Nije slučajno što sam odlučio da baš na ovaj dan objavim novi album, zamišljen kao audio dnevnik koji se sluša od početka do kraja. Ponosan sam na saradnju sa filharmonijom Orfej i Vlatkom Stefanovskim koji zajedno sa mnom i Dušanom Algićem potpisuje nove pesme – završava Bojan, čiji će album u isto vreme biti objavljen i u svim bivšim državama Jugoslavije.

Danilo Mašojević

makonda-tracker