Vesna Zmijanac: Željko me je promenio

Folk zvezda Vesna Zmijanac i njen četrnaest godina mlađi dečko Željko Rstović pričaju o detaljima svoje romanse koju su počeli pre četiri meseca i reakcijama na pevačicinu odluku da zategne lice operacijom
0
1 / 5 Foto: Luka Šarac

Folk zvezda Vesna Zmijanac (54) uživa u romansi sa svojim izabranikom, uspešnim beogradskim biznismenom Željkom Rstovićem (40). Njih dvoje u vezi su četiri meseca, a novi emotivni partner Vesni je nedavno bio najveća podrška, kako pre, tako i nakon operacije zatezanja lica kojoj se podvrgla na jednoj prestoničkoj klinici. Za magazin Story partneri najpre otkrivaju kako su se upoznali.

- Bilo je to davno, a potom smo se samo gledali godinu dana. Poklekla sam posle dvanaest meseci udvaranja. Bio je veoma uporan, kao krpelj. Željko je pre svega radostan čovek i osvojila me je njegova pozitivnost. Retko se sreću takve osobe. On nikada nema nikakav problem, iako je stalno zaokupljen brojnim poslovnim obavezama. Jednostavno, bio je dovoljno lud da mi priđe i zaista nam je lepo kada smo zajedno - priča Vesna, a njen dragi prenosi kako mu je uspelo da osvoji pevačicu.

- Bilo je to oprezno osvajanje - kaže Rstović i otkriva da nisu tačni navodi jednog nedeljnika o tome da su isplanirali veridbu.

- Ne treba žuriti sa veridbom - iskren je Željko.

- Polako, odmah hoćete da me udate. Ako se desi, desiće se. Neka to vreme pokaže. Razlika među nama je četrnaest godina, a pri tom meni često dodaju, a njemu oduzimaju godine - kaže folk zvezda čiji je dragi prezadovoljan njenim novim licem nakon operacije.

- Ona ništa ekstremno nije menjala na svom licu, samo se osvežila. Mislio sam da će se podvrgnuti mnogo drastičnijem poduhvatu, ali mi je drago što je zadržala svoje crte lica. Nimalo se nije plašila operacije - iskreno će Rstović koji je Vesnu pratio do klinike na kojoj se operisala.

- Željko mi je bio velika podrška, ali mi se čini da nije ni bio svestan šta ću uraditi. Mislio je da idem da izmasiram lice. Došao je da me vidi nakon intervencije, ali je do poslednjeg trenutka žmurio smatrajući da će ispred sebe videti đavola, a tek kasnije mi je saopštio: Nije strašno. U subotu sam otišla na kliniku na razgovor, u nedelju sam već bila na operacionom stolu. Bila sam zbunjena. I ovo fotografisanje je preuranjeno jer je prošlo samo tri nedelje od operacije. Tek kada prođe osam nedelja videće se istinsko stanje jer će otok splasnuti. Trebalo je četiri nedelje da provedem u krevetu i da ni slučajno ne ustajem, a pogotovo da se ne šminkam, ne pevam i ne izlazim. Ali, šta ću kad sam nevaljala devojčica koja pored sebe ima nemirnog mladića. Pored Željka sam postala druga Vesna koja je u odnosu na onu preozbiljnu sada potpuno drugačija, a on je jedini čovek koji je toliko dugo uspeo da me odvoji od Bukulje na kojoj sam često boravila - kaže pevačica kojoj je velika podrška u odluci da ode na zatezanje lica bila i njena ćerka Nikolija (21).

- Osim Željka, najveća podrška u odluci da odem na operaciju bila je moja ćerka Nikolija koja me već deset godina unazad tera da se zategenem. Sada je srećna kao kuca, iako me još nije videla, ali sam sigurna da će se oduševiti. Pitanje je da li ću raditi i liposukciju. Možda ću uspeti da skinem još neki kilogram i da budem potpuno zadovoljna. Učestvovanje u rijaliti šou-programu Survivor mi je pomoglo da smršam - kaže Vesna.

- Ja ću joj pomoći da prirodnim putem skine višak kilograma. Ne treba joj liposukcija. Nova Vesna je moj proizvod - kaže Rstović koji ovih dana sa Vesnom putuje na odmor.

- Planiramo da odemo negde na sedam dana, najverovatnije na Kopaonik, i da se odmorimo, on od svog posla, a ja od vas novinara - završava kroz osmeh folk zvezda.

Nikola Rumenić

makonda-tracker