SREĆNA I ZADOVOLJNA ŽIVOTOM

Davno je bila noć koju sam CELU PRESPAVALA: Ana Ivanović PRVI PUT otkriva detalje MAJČINSTVA ali i odnosa TATE I BEBE! (FOTO)

0

Sportski par je u martu ove godine proširio svoju porodicu.

ana ivanović sa suprugom
ana ivanović sa suprugomfoto: Profimedia

Proslavljeni sportski bračni par posto je bogatiji za jednog člana porodice koji sada ima punih 9 meseci. Sin Luka njihova je najveća radost, ali i prioritet.

Ana je na konferenciji za medije govorila o tome koliko je važan kontakt majke i bebe od prvog trenutka bebinog života, kao i o važnosti dojenja, izgradnji bliskosti sa bebom i kroz šalu ispričala koliko spava otkako je postala majka.

Iako joj, kako kaže, nedostaje tenis, istakla je kako je prezadovoljna svojim životom sada, jer joj je sin prioritet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Kontakt koža na kožu je prvenstveno važan za prevremeno rođene bebe, to je od neprocenjivog značaja za bebu i majku, i dokazano je da se na taj način bebe mnogo brže oporavljaju, a čak i zdravim beba to puno znači za razvoj, mozga i svih vitalnih oragana."

 

"Nije svaka majka u poziciji da doji, ali dokle god može da je to značajno oboje, a na taj način se ostvaruje i sama blistkost, koja je kasnija važna za razvoj deteta."

 

Proslavljena teniserka provešće nekoliko dana u Beogradu za praznike.

 

 

"Tu smo svi porodično par dana kako bi baka i deka razmazile bebu"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Ja zaista uživam u majčinstvu, to je poseban osećaj za svakog roditelja, za ženu posebnu. Trudim se da uvek budem tu za svoje dete i to mi je prioritet. Davno je bila noć kada sam je celu prespavala. 

 

Na pitanje kakav je Bastijan otac, Anin odgovor mnoge je raznežio. 

 

Dešavalo se da Luka odspava po 4, 5 sati na njegovim grudima što bi meni dalo prostora da uradim neke stvari za sebe. Jako je važno da i otac stvori kontakt sa bebom od samog početka!"

 

makonda-tracker