kratko i jasno

Život me NIJE MAZIO, ali i BOLJE ŠTO NIJE: Ceca Ražnatović porukom na Instagramu javnost dovela do SUZA! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

sa

23-12-2018 23:54h
Ovo o otimanju ti verujemo .

Robert

24-12-2018 06:40h
Sto jeste, jeste!

Olja

24-12-2018 09:25h
Evo plačem... Mala iz Zitoradje.....

ObjektivanHejter

24-12-2018 10:40h
Kada ovakva "moralna veličina" to izjavi, mora da je istina... Presmešno.

Cvet

24-12-2018 11:29h
Koliko je samo osvetoljubiva i zeljna paznje. Mogu da zamislim koliko li je privatno zla kad u javnosti ne moze vise da se kontrolise. Do sledeceg novog kucnog prijatelja koji ce da pljuje koleginice na koje je ljubomorna umesto nje

Mirjana

25-12-2018 22:19h
Ceco lepoto, ne bacaj vise bisere. Ako si dosad i bacia koji, prezali ih i zaboravi. Nikom nista ne dugujes, niko ti ne poklanja nista, sama rintas i zaradjes. Uvek si mogla sama da prezivis, samo zavidni mogu da kukumavce. Pokazala si dobru volju i bila iskrena, sada se zabarikadiraj i ne pravdaj se nikome, ne ispovedaj se nikome, ne zasmejavaj nikoga - samo pevaj i neka placu ... uz tvoje pesme . A to imas li dusu ili ne, to ti nece prebaciti oni koji je imaju. Ah, i to: " Za dobrim se konjem dize prasina ... a oni koji je dizu, pa udisace je. Ti se sacuvaj malo, cekace te na svakoj krivini, pogotovu sad kad ti se porodica uvecava.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: