Petar Strugar: Želim da se sva deca smeju i budu zdrava

Na klizalištu Tvrđava na Kalemegdanu, održana je humanitarna akcija Klizanjem za zdravije sutra u organizaciji Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka, NURDOR, ovu akciju su podržali i mladi glumci Danina Jeftić i Petar Strugar
1
1 / 11

Sav prihod prikupljen u toku akcije biće utrošen na realizaciju projekta psiho-socijalne pomoći roditeljima i deci oboleloj od raka. Cena ulaznice bila je 300 dinara, u šta je uključeno i iznajmljivanje klizaljki.

Druženje na ledu obogatio je nastup klizačica kluba Helena Pajović, glumac Predrag Vasić i njegove kolege iz filma Montevideo, Bog te video, Danina Jeftić, Petar Strugar i Aleksandar Radojičić, kao i treneri klizanja koji su brinuli o svim učesnicima početnicima.

Uz dobru muziku DJ Neše i veselo raspoloženje, svi prisutni su se služili kulinarskim specijalitetima predstavnika Udruženja kreativnih kuvara Srbije Saše Mišića i Quick Choko toplom čokoladom i družili sa svojim omiljenim poznatim glumcima i pevačima.

- Drago nam je da nas deca prepoznaju. Ako možemo bilo kako da pomognemo, uvek ćemo se odazvati – rekla je Danina.

- Želim da se sva deca smeju i budu zdrava. Uvek ćemo se oadzvati akcijama humanitarnog karaktera – izjavio je Petar tokom učešća u humanitarnoj akcij.

Podršku NURDOR-u pri organizaciji akcije pružili su kompanija SQN, proizvođač Quick Choko tople čokolade, i restoran Kalemegdanska terasa, koji su postavili klizalište Tvrđava na Kalemegdanu.

makonda-tracker