sada je bolje

Izdržala sam gore, pa ću i OVO IZDRŽATI: Dragana Mirković se nakon izlaska iz bolnice oglasila DIRLJIVOM porukom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Vesna

21-12-2018 18:36h
Tako je to, Dragana, kad ti jezik izleti ispred mozga. Odakle ti uopšte ideja da joj se obraćaš? Kad je još iskren i pošten izašao na kraj sa nepoštenim? Tolike godine si istrpela nepravdu, zar si mislila da će ti reći izvini. U tom svetu, za tu reč i ne znaju da postoji. Drži se fino, ljudi tebi sličnih i biće sve u redu.

Ja

24-12-2018 09:54h
@Vesna
Slučajno ti dadoh minus!IMAŠ OGROMAN PLUS OD MENE! Bravo!

Ljiljana dogan

21-12-2018 18:40h
Tisi jedna jaka hrabra zena gago glavu gore i koracaj napred mnogo srece i zdravlja ti zelim

stvaranje napete situacije iz dosade

21-12-2018 20:19h
imamo dosta stresa i bez studle .
Ocito je vreme da menja petla.

Nina

21-12-2018 20:51h
Snimila zenu bez njenog znanja, objavila snimak i kad joj je ova normalno odgovorila, zavrsila toboze u bolnici. Manipulatorka i po. Totalno razocarenje. Inace je primijeceno da se komentari kritike na racun gospodje Mirkovic uopste ne objavljuju.

nella

22-12-2018 05:47h
mi zelimo hitove pesme ceca ih ima.a gospodja gaga neka se neljuti i ne pravi dramu.pusti nam cecu zelimo josss hitova.

nella

22-12-2018 05:48h
gaga molim te nedrami.neka si ziva i zdrava
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: