emotivno i nostalgično

Milena Dravić je vila koja čuva moju ćerkicu sa neba: Iskra Brajović emotivno o pokojnoj glumici...

0

"Ja nisam ni znala da dete treba da dobije zlatni dukat i samo mi je na kuću stigao paketić u kojem je bila predivna haljina za bebe i jedna kutija a u njoj zlatni dukat"

foto: Luka Šarac

Glumica Iskra Brajović emotivno je vezana za stariju koleginicu Milenu Dravić koja je preminula pre dva meseca.


Ćerka barda srpskog glumišta Voje Brajovića gosotvala je na Naksi radiju i otkrila kako ju je supruga Dragana Nikolića iznenadila kada se porodila.

 

Voditelj emisije"Mojih 50" upitao je mladu glumicu na koga je asocira Milena iz istoimene pesme Arsena Dedića, a ona je imala spreman odgovor.

 

Milena je ista ona Milena na koju je mislio i Arsen Dedić, a to je Milena Dravić. Nažalost, prerano je otišla, zapravo uvek je prerano, a ona je poslednja diva srpskog i jugoslovenskog glumišta, a i meni jako draga i važna osoba u privatnom smislu, obzirom koliko su Gaga i tata bili bliski, tako je i ona bila jedan nerazdvojni deo našeg života - rekla je Iskra sa setom u glasu.

foto: privatna arhiva


Ona je otkrila i kako ju je Milena iznenadila nakon što je rodila ćerku Ines.


Kada se Ines rodila, mi nismo ni slavili niti se cepala košulja. Ja nisam ni znala da dete treba da dobije zlatni dukat i samo mi je na kuću stigao paketić u kojem je bila predivna haljina za bebe i jedna kutija a u njoj zlatni dukat. Bilo je tu i pismo Milene Dravić posvećeno mojoj ćerki. Ja to čuvam. Tada sam se osetila kao da moja Ines ima neku dobru vilu koja bdi nad njom. Sada je ta vila gore i odozgo gleda. Zato je Milena tu i uvek će biti - rekla je Iskra.

 

makonda-tracker