iskreno o svemu

Goca Božinovska otvoreno o NAJINTIMNIJIM detaljima iz svog života: Pevačica progovorila o neprijatnim iskustvima s muškarcima i otkrila kakvi NIKADA ne bi mogli da je osvoje

2

Pevačica Goca Božinovska važi za jednu od najatraktivnijih pevačica starije garde, a iako joj se mnogi udvaraju, ona u razgovoru ističe da joj pažnja muškaraca ili seks odavno nisu preka potreba.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Kako kaže, životne okolnosti naučile su je da bude srećna i kada nema ljubavnog partnera, a zadovoljstvo je našla u drugim stvarima.

 

- Gotovo svaka žena ima potrebu da bude voljena i da joj bar na tom ljubavnom polju bude kako treba, ali meni su pažnju od toga da kukam za savršenim muškarcem uvek odvlačile druge, po mom mišljenju, važnije stvari. Nikada nisam bila žena koja plače i moli boga da joj pošalje mušku ruku. Volela sam lepe, jake muškarce, ali nikada od njih nisu zavisile moja sreća i snaga. Žene ne smeju da dozvole da komad mesa nekog muškarca utiče na njih - kaže Božinovska, kojoj ni seks nije od velike važnosti.

 

- Žena koja bi rekla da nikada nema potrebu za seksom, slagala bi. Nismo od kamena i takve stvari su apsolutno normalne u kojim god da ste godinama. Odavno o tome ne razmišljam previše, niti imam naročitu potrebu imam da sa nekim spavam. Nisam se bunila kada ga je bilo, neću se buniti koliko god da ga bude, ali da mi nešto remeti, taman posla. Ruku na srce, sada da mi kažu: „Goco, nikada više nećeš imati seks“, ne bih se potresla i to me ni najmanje ne bi rastužilo. Prstom ne bih mrdnula - iskrena je pevačica u razgovoru za Alo, koja osim toga da ima uporne udvarače, otkriva da joj se današnji muškarci nimalo ne dopadaju.

 

- Oduvek su me privlačili muškarci koji znaju da se ponašaju, koji su sportisti sa mangupskim stavom i znaju kako da priđu ženi. Nikada mi nije bilo jasno koje žene padaju na vulgarnosti i bljuvotine koje današnji muškarci pišu u porukama i po tim društvenim mrežama. To mi je bedno i ružno i često se pitam imaju li muškarci sestre, majke i ko ih je tako učio - priča Božinovska.

 

Goca priznaje da je imala i neprijatna iskustva sa muškarcima.

 

- Kao i većina mojih koleginica, doživela sam bezbroj neprijatnosti i pitala se kuda ide svet u kojem živimo. Bilo je napornih, bilo je psihopata, agresivnih, ma svakakvih. Čak su mi i nudili ogromne pare samo da jednu noć izađem sa njima. Prvo se uplašim za sebe, a onda kao majka dva ženska deteta pomislim: „Šta li njima šalju, ako meni matoroj šalju sve i svašta?!“. To je da čovek poludi od brige zbog manijaka - zaključila je Goca.

 

 

makonda-tracker