MC Stojan, Đus, Joca Stefanović i Lepi lumpovali po prestoničkim restoranima

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Dragana

16-03-2011 15:56h
@Natasa taj Danijel da je sam bio u emisiji ne bi ga gledalo deset ljudi jer je smorio nevidjeno! A LEPI,DJUS,JOCA I STOJAN su napravili show!Najbolja emisija do sada ubedljivo!!!

Natasa83

16-03-2011 13:55h
Nemojte nas razocaravati sa ovakvim "vestima",ostavite ovo za zutu stampu.Pisite malo o mladom i talentovanom GOSPODINU DANIJELU,taj decko zasluzuje mnogo vise medijskog prostora od doticnih.Pozdrav!

bohor

17-03-2011 09:53h
Koga zanimaju ovi likovi sa dvocifrenim IQ?!DANIJEL JA JEDINI PRAVI POBEDNIK DVORA!

Lolica

19-03-2011 11:25h
Mladi i obrazovani Danijel je momak koji zasluzuje respekt.Ne samo da treba pisati o njegovim talentima,nego mu treba dati medijski prostor da sve to i izrazi i pokaze...
Zaista je previshe jeftinih likova,koji namecu svoj jeftini ukus i od pristojnih emisija prave cirkus(kao shto su pomenuti Joca i Djus napravili klovnovijadu od Amidziceve emisije)
DANIJELU,JOS JEDNOM,SVAKA CAST!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: