KONAČNO

Odabrala je: Ani Nikolić su OČAJNIČKI potrebni hitovi, pa je nakon prekida saradnje sa Rastom, odabrala ovog ČOVEKA, za koga je sigurna da će je opet vinuti u ZVEZDE!

0

Nakon turbulentnog perioda, ugledala je svetlo na kraju tunela. 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Kako mesecima prenose domaći mediji, Anin i dalje zakoniti suprug Stefan Đurić Rasta prekinuo je saradnju sa Markom Nikolićem, njenim rođenim bratom, što je rezultiralo time da blokira i njen novi album. 

 

Ana je najavljivala novi album, ali je tu i blokirana. Rasta je povukao pesme koje joj je uradio, a sada ne može da nađe saradnike, jer su svi stali na njegovu stranu. Odbili su je Buba i Jala, Korona i Rimski. Osim što ne zna šta će sa poslom, Ana je ostala šokirana što je i njen brat Marko ostao bez angažmana sa Rastom. "

-objašnjava izvor blizak paru za Svet

 

foto: Damir Dervišagić

 No, čekanju će uskoro doći kraj, jer je pevačica konačno pronašla saradnike, pa će joj na novom albumu raditi ljudi, koji su radili album i Emini Jahović.

Ana je revolitrana Stefanovim potezom, pa je odlučila da nađe novog kompozitora. Dugo je razmišljala ko je u poslednje vreme imao dobre pesme, jer su joj očajnički potrebni hitovi, te je angažovala Darka Dimitrova, koji je radio sa Eminom Jahović, Aleksandrom Radović, Sergejom Ćetkovićem i napravio im je hitove. On je odmah pristao jer zna kakav je Anin stil i započeli su saradnju."

-otkrio je  izvor blizak pevačici za Alo

 

foto: Dragana Udovičić

 

makonda-tracker