foto dokaz

Libanska lepotica važi za za jednu od najlepših žena sveta: Da li je AMAL KLUNI oduvek bila OVAKO LEPA?! (FOTO)

1

Lepa Amal, otkako je postala javna osoba, pleni pažnju svojim izgledom, a 2013. godine odabrana za najzgodniju pravnicu u Londonu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Amal Kluni, poznata aktivistkinja za ljudska prava i žena koja je od večitog neženje napravila porodičnog čoveka, poznata je po svojoj lepoti i besprekornom modnom odabiru.

 

Amal i Džordž upoznali su se u Italiji, tačnije u njegovoj čuvenoj vili na jezeru Komo. Ona je u julu 2013. godine prolazila tuda na putu za Kan sa zajedničkom prijateljicom, a čim ju je upoznao, Džordž je pao na njen šarm.

 

Lepa Amal, otkako je postala javna osoba, pleni pažnju svojim izgledom, a 2013. godine odabrana za najzgodniju pravnicu u Londonu. Libanska lepotica, koju su mediji jedno vreme nazivali dvojnicom glumice En Hatavej, danas slovi za jednu od najlepših žena sveta. Fotografija nastala pre 18 godina godina, nakon što je tek diplomirala, a brak s Džordžom nije imala ni u planu, pokazuje da je i tada posedovala jedinstvenost.

 

foto: Profimedia

Inače, Amal se znatno razlikuje od dosadašnjih Klunijevih partnerki, koje su uglavnom bile supermodeli i glumice. Njena karijera je spoj humanitarnog prava i međunarodne politike, a 39-godišnja Amal ima impresivnu biografiju. Radila je u nekoliko UN-ovih komisija i predavala na nekoliko univerziteta. Tečno govori engleski, francuski i arapski, a napisala je i knjigu "The Special Tribunal of Lebanon". U karijeri je zastupala brojna poznata imena, a impresivna lista klijenata uključuje i bivšu ukrajinsku premijerku Juliju Timošenko kao i osnivača Vikiliksa Džulijana Asandža.

 

foto: Profimedia

Prisetimo se, par se venčao 2014, a Džordž je svojevremeno izjavio kako je svaki dan svog života srećan.

 

Imam sreće u karijeri, srećan sam što sam pronašao savršenu partnerku. Ponekad se u životu ne događa sve po vašem rasporedu, ali s vremenom pronađete osobu s kojom ste uvek trebali da budete. Tako se ja osećam i znam da se i Amal tako oseća", izjavio je poznati glumac.

 

makonda-tracker