ne može da izdrži bol

Luna čula da su se Kija i Sloba pomirili, pa doživela NERVNI SLOM: Blogerka zbog psihičkog stanja završila kod LEKARA, Kockareva U SVOM STILU prokomentarisala ceo događaj!

0

Luna Đogani opet je doživela nervni slom u "Zadruzi", a ovaj put povod za njen psihički ispad bilo je saznanje da su Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar, navodno, ponovo u emotivnoj vezi.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

I pored toga što je u rijalitiju strogo zabranjeno prenositi informacije iz spoljnog sveta, blogerka je uspela da čuje da se njen bivši ljubavnik pomirio sa suprugom i zbog toga je totalno pukla. Prvo se pretvarala da je to ne zanima, ali vrlo brzo se osamila i počela da kuka.


- Neću da slušam, namerno su mi pustili da čujem ono. Došla sam ovde da se odmorim od svega. Boli me ku*ac šta oni rade napolju. Sebi sam život uništila. Neka budu srećni do kraja života, mogu li ja da nastavim život, imam li prava na to? Ne daju mi mira ni ovde, kad će ova bol da prođe... Ja bežim od svih informacija i sad čujem to ovde. Ne mogu više. Osećam se jadno, ja sam jedna jadnica i bednica! Ovo me ubija, ne mogu da verujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto? Je l' sam toliko loša? Sad će da mi zamere svi što opet plačem. Pustite me da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovde krv pišam, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao da se tako folira da me voli - vikala je Đoganijeva, a njen brat Adam je pokušavao da je smiri.


Dok je histerisala, Luna je iscepala majicu koju joj je na poklon dao Sloba, ne želeći da je ništa više podseća na njega. Zanimljivo je da je taj komad garderobe pevač dobio od Kije dok su bili u braku, a kako je Kockareva ranije pričala, kupila ju je u Dubaiju. Na kraju su ljudi iz produkcije morali da je odvedu kod doktora, koji joj je dao lekove za smirenje.

 

Psiholog L. L. (ime poznato redakciji) za Kurir kaže da Đoganijeva beži od istine i da joj lekovi ne mogu puno pomoći.

 

- Ljubav se ne leči, ljubav se živi punim srcem. Izbegavanjem suočavanja sa istinom stvaramo zamišljen svet u kome stvari postavljamo onako kako nama odgovara. Duševna, mentalna i fizička bol razara osobu iznova i iznova. Terapija koja je od suštinske pomoći je prihvatanje. Ispadi upravo potvrđuju njenu opsesivnu vezanost za prošlost u kojoj je bila srećna sa Slobom. Medikamenti mogu pomoći tek kada Luna dozvoli promenu i postane odlučna. U njoj očito tinja želja za pomirenjem sa Slobom. To ulje, kao što vidite, pravi požar velikih razmera - rekao je psiholog.

Kristina Kockar ponovila je da sa Radanovićem nema ništa osim prijateljstva, a za Lunino ponašanje je rekla da je cirkus i sramota za ženski rod.

 

- Nisam ponovo sa Slobodanom, niti ću biti. A ovaj drugi cirkus i sramota za ženski rod me ne zanima. Adresa za takva pitanja je Slobodan Radanović. Za sve ostale informacije neka se posavetuje sa lekarom ili farmaceutom.

 

 

makonda-tracker