43 GODINE SU U BRAKU

Šaban Šaulić otkrio u čemu se ne slaže sa suprugom: Nismo na istim talasnim dužinama, ja znam šta ja VOLIM!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Raska

17-12-2018 00:22h
Stvarno ima jedinstven i redak glas. Ja sam mislio da on koristi chorus kao efekat za glas, jer zvuci neverovatno za samo jedan glas. Gotovo svim pevacima pocetnicima pa i kasnije bio je uzor, jer se njegove pesme pevaju sta god da se proslavlja. Prije dok je izdavao albume, na svakom je bila po neka veoma teska i zahtevna pesma kao domaca zadaca da se proba nauciti i pevati. Inace dve pesme su mu zahtevne. Kod Sabana mi se svidja sto je veoma profesionalan i ne skrnavi svoje pesme, vec ih peva kao sto su i u studiju snimljene. Koliko ga je pevaca kopiralo i koristilo njegove fore i trikove, a da to njemu nikada nije smetalo. Stvarno je kralj narodne muzike jer jos nisam cuo da je neko od njegovih kolega i koleginica, dao neku zamerku na njegovo pevanje. Svi ga postuju i respektuju kako je i zasluzio. Da malo vise vremena u buducnosti posveti zdravlju, da ne zivi kao u onoj pesmi: "Uzmi sve sto ti zivot pruza"

Raska

17-12-2018 22:02h
@Raska
Greska u pisanju. Trebalo je umesto: Dve pesme su mu zahtevne, stajati sve pesme su mu zahtevne. Pisem sa mobilnim.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: