OVO NIKO NIJE ZNAO

Haris Džinović priznao da se družio sa SVETSKIM ZVEZDAMA: Ono što mu je DŽORDŽ MAJKL poručio jednom prilikom PAMTIĆE CELOG ŽIVOTA!

7

Haris Džinović upoznao je mnoge svetske zvezde, a setio se svog života u Sen Tropeu pa ispričao koji je svetski pevač bio oduševljen njegovim glasom.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Izdvojio je Džordža Majkla koji se čudio kako Sarajlija nije postigao svetsku karijeru.

 

- Eto taj nesretni Džordž Majkl koji je umro veoma mlad, nekako smo se družili dole sa još nekim zvezdama dok sam ja živeo u Sen Tropeu. Jer je to bilo stecište svetskih zvezda. Kako dođeš u koji restoran, sretneš sto faca - rekao je pevač.

 

Na pitanje novinara u emisiji "Premijera" da li je nekada zapevao svojim internacionalnim prijatlejima i koliko su bili upoznati sa njegovim vokalnim sposobnostima, Haris je skromno rekao:

 

- Mislim da nisu upoznati sa mojim kvalitetima, jesu zadivljeni mojim glasom i načinom interpretacije, ali znam da me Džordž Majkl jednom pitao "Kako je moguće da ti nisi svetska zvezda?". Ja sam mu rekao "Da si ti rođen u Sarajevu i da si ti voleo skijanje i da si igrao loptom koliko i ja, ne bi te znali ni u komšiluku" - otkrio je Džinović.

 

 

makonda-tracker