Nataša Bekvalac: Volela bih da imam prijatelje

0
Iako je u emisiji Ami G šou izjavila da više nikada neće pričati o razvodu, Nataša Bekvalac je to učinila nepunih mesec dana kasnije za hrvatske medije, tačnije za TV Nova.
Foto: Milena Rakočević
Foto: Milena Rakočević

Nataša je pred prošlonedeljni nastup u hrvatskoj prestonici dala intervju za emisiju Magazin In koju vodi seksepilna Nikolina Pišek, i otkrila da nema prave prijatelje i kako je shvatila da njena nesreća najbolje prodaje novine.

- Mislila sam dugo, skoro šest i po godina, da moj privatni život nikada ne može da trpi zbog poslovnog. Nažalost, itekako je trpeo, i nije odoleo, i nisam uspela. Verujte mi, dva puta sam osetila na sopstvenoj koži da ništa ne prodaje toliko dobro kao nesreća. Imala sam tu nesreću da to iskusim na svojoj koži i nimalo nisam ni ponosna ni srećna zbog toga, ali verovatno je to moja sudbina – objasnila je pevačica i dodala:

- To što je urušeno nije dovoljno jako i sve ima svoje razloge i sve se dešava baš zato što treba da se dešava.

Na pitanje koliko ima pravih prijatelja, Nataša je odgovorila da je taj broj mali:

- Volela bih da kažem da imam prave prijatelje i volela bih da ih imam mnogo, ali kada bih to rekla, slagala bih. U biti, moji prijatelji mogu se prebrojati na prste jedne ruke.

Na kraju intervjua, Nataša Bekvalac rekla je i da je ostala bez osobe koju je najviše volela.

- Kada ste satkani od niti od kojih sam ja satkana,a to je čista emocija, onda vam je potrebna ona stvarno ogoljena ljubav.

 

Pogledajte prilog TV Nova:

 

http://inmagazin.novatv.hr/multimedia/intervju-s-natasom-bekvalac.html

makonda-tracker