TUGA

Isplivali detalji: Dokumentarac o Avićiju OTKRIVA uzorke zbog kojih se njegov život prerano UGASIO!

0

Bilo je veoma stresno i naporno. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dokumentarac koji prikazuje kako je Avići živeo sniman je godinama, a kada ga iz ove perspektive neko pogleda ima jasnu predstavu da je smrt bila moguća stavka. Iako je za čitav svet iznenada preminuo u 28. godini, Avići je navodno znao da će umreti, a njegov menadžer mu je upravo to govorio.

 

 

Poznato je koliko se muzičar loše nosio sa slavom, životnim tempom na koji je bio prisiljen, a čovek sa kojim se zbližio i koji je četiri godine radio na dokumentarcu, danas je u šoku. 

 

Imam utisak da se to nije desilo, deluje mi nerealno."

-kaže Levan Tsikurišvili i dodaje

Nastupima nije bilo kraja. Moj život se vrti oko stresa."

-bila je samo jedna od Avicijevih rečenica

On se kažu veoma jasno žalio da mu je dosta, ali očito mu nije bilo pomoći. Otvoreno je kasnije u dokumentarcu izjavio da će ga turneja zasigurno ubiti. 

Krajem 2016. godine Avići je dao otkaz menađžeru i na taj način se povukao. Tu se film zapravo i završava. On na plaži na Madagaskaru priča o tome kako će od sada producirati muziku u studiju. Međutim, ubrzo je preminuo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avicii (@avicii) on

 

Svetske naslovnice su preplavile vesti o tome kako se svojevremeno predao alkoholu, jer je tako bolje podnosio turneju i svirke. Izvađena mu je žučna kesa zbog štete koju je napravio, a zatim je zaradio i pankreatitis, koji je prouzrokovao smrt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avicii (@avicii) on

 

 

 

makonda-tracker