14. februara u Sava centru

Dovoljno je reći samo – „1 dan ljubavi“ u Beogradu i sve je jasno!

1

Iako njegova slavna pesma govori o samo jednom danu ljubavi, Massimo će uvek naglasiti da ljubav treba pokazivati svaki dan. Ali, nekada je treba i posebno obeležiti.

foto: promo
foto: promo

To ćemo i učinti 14. februara u Sava centru u Beogradu gde će jedan od najlepših muških glasova u regionu predvoditi najveću proslavu ljubavi.

 

Brojni hitovi nizaće se pred beogradskom publikom kojoj se Massimo posebno raduje.

 

- Svaki je koncert novi izazov, a koncert za Dan zaljubljenih u Beogradu postavlja lestvicu posebno visoko i događaj je kojem ću se posebno posvetiti kaže Massimo.

 

Omiljeni izvođač pre nekoliko meseci objavio je novi album „Sada“ s kog već ima nekoliko hitova i predivnih balada. One će dodatno začiniti veče za pamćenje u Sava centru jer će to biti prava prilika da beogradska publika po prvi put uživo čuje pesme koje je radijski eter tako lepo prihvatio.

 

U pripremi su još brojna iznenađenja koje će Dan zaljubljenih 2019. učiniti posebnim.

 

- Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam poljubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su izuzetno važni. Isto tako, važno je ljubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Sava centru. Učinićemo taj dan, to veče – nezaboravnim – najavljuje Massimo.

 

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sava centra i preko Eventima.

 

 

makonda-tracker