ISTINA NA VIDELO

KOJI JE BIO POVOD DARKOVOG JURCANJA I NESREĆE U JUTARNJIM SATIMA?! Misterija KONAČNO rešena, a razlog će vas iznenaditi!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Mcorto

13-12-2018 21:54h
Ima mnogo vaznijih stvari u ovoj zemlji dragi moji . Glad, nezaposlenost ,kriminal, korupcija itd....

istina

13-12-2018 23:49h
bas me briga.i za povod i odlazak i dolazak.jel uradjeno vestacenje na droge?ah,izvinite,vozi bez dozvole godinama,zbog toga sto lepo peva.nek su mu ziva i zdrava deca, i zena i svi rodjaci.nek je on zdravo.ali bato,u zatvor.kazna,kao sto bi meni napisali da sam na tvom mestu.sta bi bilo da je tako pomahnitao zgazio necije dete?tacka.
lazic nije nista razlicit od svih nas,sem sto se pojavljuje na tv.

da je bilo ko od nas napravio ove prekrsaje momentalno bi bili u zatvorskoj bolnici

14-12-2018 07:01h
znaci ovaj nece ici u zatvor zbog voznje bez dozvole, zbog voznje u pijanom i nadrogiranom stanju, i zbog izazivanja teske saobracajne nesrece?!

Забринути

14-12-2018 08:14h
Дај бре не објављујте овакве ствари, какав умор бре, дечко био мртав пијан и сео за волан, које ту оправдање постоји, каква вест, каква радост, срећа је само што нико није настрадао и што је и он сам добро прошао како је све могло да се заврши. Осудите поступак, а не да га браните оваквим изјавама.

coveculjak

14-12-2018 09:51h
Dva meseca vam je trebalo da ovo smislite?

Pera

18-12-2018 15:24h
Pa zar nije saznao prvi put da je mala trudna tek kad je izasao iz kome. Mala u prvoj verziji nije znala da je usla u treci mesec, kao nije imala nikakve simptome tipicne za trudnocu, znaci imala je ciklus i nije imala mucnine, ni hormonalne promene od koje bujaju grudi i bole. Ko ovde mulja i laze mala, darko i familija ili novinari? Ovde nema vencanja dok se ne uradi DNK-a, zar u sve takve mutne porodice ne dolazi PINK-ov DNK-a.

Mile

19-12-2018 01:23h
Nadrogiran, pijan, napravi udes, a da bi izbegao sudjenje sada ce proturati smesne izgovore. To sto je "saznao da mu je draga trudna" je opravdanje da vozis nadrogiran i pijan ? i ne sledi kazna ?

Sledeci put kad vas policija zaustavi i tera da duvate, otkrije da imate alkohola, vi samo kazite da ste saznali da vam je draga u blagoslovenom stanju :)

Mare

07-12-2020 20:55h
E pa neće biti da je baš tako bilo, jer imamo izjave sa lica mesta, da je izleteo ljut i nikome se nije javio. Naime, on je posle pijanke spavao u sobi sa tim drugom kod kojeg je bio i taj je drug izjavio da je čuo Darka da priča na telefon i da je potom napustio sobu bez reči, a da je bila radosna vest, pa valjda bi njemu prvom rekao zašto ide, takođe je i devojka sa recepcije izjavila da je izašao i prošao pored nje bez reči, što odaje ljutito stanje a ne radosno, dakle, zvala je njega verenica i nije mu verovala da spava sa drugarom, već je mislila da je sa drugom ženskom te je on ljut pošao kući ali ne svakako da je izljubi, dobila bi ona po licu, ali ne poljupce. Moguće da je ona pretpostavila da je trudna pa da mu je i to nabacila, kao ona trudna a on sa drugima provodi noći, ali izjave sa lica mesta odaju da je on napustio sobu ljut i besan a ne veseo.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: