PONOVO SAMA

Obrisala sve slike s dečkom: Hristina Popović raskinula s Ivanom Bjelicom?

0

Ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, lepoj glumici više ne cvetaju ruže u ljubavnom životu

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Tridesetšestogodišnja glumica Hristina Popović nedavno je obrisala sa svog Instagram profila sve fotografije sa svojim dečkom, teniserom Ivanom Bjelicom Giletom. To je podgrejalo već postojeće sumnje da njih dvoje više nisu u romantičnoj vezi.

 

Simpatična plavuša skoro se vratila sa putovanja po Nepalu, gde je nekoliko nedelja testirala granice svoje izdržljivosti i, između ostalog, osvojila Himalaje. Kada se vratila sa puta, odlučila je da neke stvari u svom životu iz korena promeni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hristina Popovic (@hristina_popo) on

 

Prvo je usledilo to famozno brisanje Ivanovih fotografija, a potom i niz vrlo emotivnih objava, koje nagoveštavaju da je njen ljubavni život više nije idealan kao nekad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hristina Popovic (@hristina_popo) on

 

Pored citata Žan-Lika Godara koji glasi: “Oduvek sam smatrao da će se muž i žena koji ne vole iste filmove na kraju razvesti”, Hristina je u jednoj poruci objasnila da je shvatila da je ona zapravo potpuna neznalica kada je reč o ljubavi i kompromisima.

 

- Da bi jedan odnos opstao, važna su zajednička interesovanja, kao I vrednosti kojima se kroz život vodimo. Ali, ja sam duduk po tom pitanju. Očigledno slabo kapiram sve na tu temu – napisala je Hristina pre nekoliko dana, prenosi Story.

 

 

makonda-tracker