ABRAKADABRA

Naša mlada glumica je kao devojčica bila VICEŠAMPIONKA BALKANA u jednoj veštini, a iznenadiće vas kojoj

0

I pre nego što je odlučila da upiše Fakultet dramskih umetnosti Ivana se na sceni snalazila kao riba u vodi

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Dvadesetsedmogodišnja Ivana Dudić jedna je od zvezda koje su se pridružili staroj ekipi u drugoj sezoni serije "Istine i laži".

 

Glumica tumači lik Une, koja pretenduje da postane i veća zlobnica od Tanje, koju tumači glumica Jelena Gavrilović.

 

Osim u ovoj seriji, publika je imala priliku da je gleda u ostvarenjima poput "Ubice mog oca", "Urgentni centar", "Bićemo prvaci sveta" i brojnim drugim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana) on

 

Ono što je posebno zanimljivo jeste da se Ivana bavila i magijom, odnosno njen otac je mađioničar, a ona je sa njim imala scenske nastupe od sedme godine.

 

- Imala sam sedam godina kada sam u kostimu zeca ispala iz šešira, u kojem sam potom magijom stvorila mnoštvo šargarepa i učinila da se u mojoj ruci pojavi čarobni štap koji sam pretvorila u buket cveća. Neposredno nakon toga postala sam vicešampionka Balkana u mađioničarstvu. Kasnije sam se nekoliko godina profesionalno bavila ovim zanatom. Mađioničarskim nastupima otvarala sam brojne događaje, kongrese, slavlja. Radila sam sa šest golubova, zecom i pirotehnikom. Najveći izazov mi je bio da nastupam sa živim bićima, jer nikada ne možete da budete sigurni kako će da reaguju. Volela sam da stvaram golubove iz maramice, vazduha i vatre ili da u kutiju stavim tri goluba i pretvorim ih u zeca - rekla je Ivana koja se kasnije ipak opredelila za glumu.

 

 

 

makonda-tracker