KO ČEKA, TAJ I DOČEKA

BIĆE TO PRAZNICI ZA PAMĆENJE: Jeleni Karleuši će se ispuniti novogodišnja želja na koju je čekala čak 12 godina

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Kosovka

11-12-2018 14:20h
Auuu kakav je to zivot bre čekaš 12 god.da zajedno budete za Novu.ih Idi jadna kod muža povedi i djecu i živi ko porodica a ne na daljinski.Lažeš kad izjavljuje da ste porodica da ste srećni Gluma.gluma Ti po klubovima on sam daleko

Legenda

11-12-2018 16:51h
@Kosovka
Sta treba da voda decu po svetu iz skole u skolu? Dusko nije i nece ceo zivot igrati u jednom klubu u jednoj drzavi. Da si malo razmislila ne bi tako nesto napisala. Svakom roditelju deca moraju biti prioritet tako da im zelim svu srecu i da uzivaju u lepim trenutcima.

pljuc

12-12-2018 07:35h
@Legenda
treba li deca d avide svet ili da budu uz mamu kako je ona bila i da napravi od njih mentole kako od nje njena mati napravila .
Nemaju potencijal za nauke mogu kao mama da tresu guzom i da simuliraju milovanje polnih organa.
Pre ona ne ide zbog majke. A narod bi se obradovao da joj vidi ledja. Seca se jako dobro uvreda dok je bila u poziciji, onda je pokazala ko je. Kako je ona vredjala nas nije niko. Dobar je B sto j drzi. PRE DO BAR

Legenda

12-12-2018 11:28h
@pljuc
Koga to drzi B? Ona zivi u svojoj kuci a ne narodnoj i niko joj ne placa racune od vas tako da niko nema pravo ni da joj odredjuje gde ce da zivi jer ni tebe niko iz tvoje kuce ne moze isterati. Beograd nije nicija OCEVINA NITI SVOJINA da nekoga tera iz grada. Nije niko mogao ni da vas zaustavi i zabrani vam da se doseljavate JER U BG NEMA NI 10 % PRAVIH BEOGRADJANA i zato bolje je da cutite nego lupetate gluposti kad re rec o Beogradu. Jelena zna sta je dobro za njenu decu i svacija baka je uvek cuvala unuke. Kako mislite da deca uce godinu dana u nekoj turskoj skoli pa sledecu godinu neku spansku, nemacku ili italijansku? Samo neko sa pilecim mozgom moze da predlozi da ona voda decu za DUSKOM.

Milan

11-12-2018 19:37h
Koja želja?
Autogram od Cece?

Ja

28-12-2018 23:08h
@Milan
Boze koliko si glup! Sve mi te nesto zao, najiskrenije...

Toma

24-12-2018 23:13h
Verovatno želi da
1. Zna da peva
2. Prirodno bude stvarno lepa
3. Da svi zaborave SVE NJENE PROSTAKLUKE
4. Ne vredi da pamet i stil traži....nije moguće!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: