NOVOGODIŠNJA HIMNA

Vrući kadrovi: Pogledajte kako izgleda najluđa noć Nives Celzijus

0

Popularna pevačica sama je komponovala muziku i napisala stihove za pesmu koja će obeležiti predstojeće praznike

foto: Mislav Žabarović
foto: Mislav Žabarović

Nova godina je za atraktivnu pevačicu Nives Celzijus (36) prvenstveno veče kada će se dobro izludirati sa svojim prijateljima, porodicom i poslovnim saradnicima.

 

Kao i mnogi drugi estradnjaci, taj 'najluđi' dan u godini uvek provodi radno, iako, kako sama kaže, svaki njen nastup je i njoj samoj i njenoj publici 'Nova godina'.

 

foto: Mislav Žabarović

 

Budući da nam se bliže Božićni i novogodišnji praznici, popularna pevačica odlučila je da snimi senzacionalni video-spot za novu pesmu prikladnog naziva "Nova godina".

 

Stihove i muziku, lepa Nives je sama napisala, a iste je aranžirao njezin dugogodišnji saradnik Bojan Dragojević. U pitanju je brza pesma, zaraznog ritma i refrena koji ulazi u uho na prvo slušanje, a kad je čujete, nećete moći da ne zaplešete i podignute čašu.

 

foto: Mislav Žabarović

 

- Još od početka leta nisam izbacila novu pesmu, a publika me svakodnevno na nastupima i preko društvenih mreža pita kad ću im priuštiti nešto novo. Pesma "Nova godina" već je neko vreme napisana i čekala je u fioci pravi trenutak, jer ja kao autor puno pišem, a retko objavljujem vlastite pesme. No, ovoga puta nema boljeg povoda i mislim da će nova pesma biti pun pogodak za novogodišnje ludosti - istakla je Nives Celzijus promovišući novi hit-singl.

 

U nastavku vam donosimo atraktivne nove fotografije popularne pjevačice kao i novi video koji će malo koga ostaviti ravnodušnim.

 

1 / 10 Foto: Mislav Žabarović

 

Nivesina 'Nova godina' će, bez sumnje, postati ovogodišnja novogodišnja himna svih ljubitelja sjajne zabave, ali i dobre kapljice. Kao što sama pevačica stalno poručuje na svojim društvenim mrežama, njezin moto je "samo veselo", a to u 2019. godini želi i sebi i svojoj publici.

 

 

makonda-tracker