Milica Todorović i Rade Kovačević: Volimo se sve snažnije

Romantično jednomesečno putovanje koje su pevačica Milica Todorović i njen dečko, kompozitor Rade Kovačević, proveli u Kanadi i Kubi učvrstilo je njihovu romansu, pa sve češće razmišljaju o veridbi
0
1 / 7 Foto: Privatna Arhiva

Folk pevačica i protagonistkinja opere Vreme Cigana reditelja Emira Kusturice Milica Todorović (20) i njen dečko, kompozitor i aranžer Rade Kovačević (28) proveli su nezaboravnih mesec dana na odmoru najpre u Kanadi, a potom i na Kubi. Putešestvije mladog para počelo je odlaskom u Toronto na petnaest dana kod Radetovog strica Nenada i njegove supruge Sanje Kovačević, a uprkos tome što je temperatura bila veoma niska, njih dvoje su se lako prilagodili na hladnoću i vreme najčešće provodili u romantičnim šetnjama.

- Obišli smo Nijagarine vodopade, Montreal, Otavu i Toronto, a ni veoma niske temperature nisu nam smetale da uživamo u predelima koje smo videli. Proveli smo mesec dana daleko od Beograda i veoma nam je prijalo da budemo upućeni isključivo jedno na drugo. Naša ljubav je čini mi se sada još snažnija, a Milica je definitivno devojka kraj koje zauvek želim da ostanem - priča Rade koji je sa Milicom u vezi gotovo godinu i po dana.

- Odlično smo podneli nagli prelaz sa minus dvadeset na plus trideset stepeni, koliko je bilo na Kubi u trenutku kada smo tamo stigli. Uostalom, nama je uvek toplo od siline naše ljubavi - smeje se Milica i priznaje da mašta o veridbi sa svojim momkom.

- Ukoliko dođe do veridbe, voleli bismo da to bude na ostrvu Bora Bora, koje nam je već dugo destinacija iz snova. Na Kubi smo videli venčanje na plaži i to nas je inspirisalo da razmišljamo o veridbi, ali mislimo da je za brak još rano. Ne zbog naših godina, već zato što nam je zaista lepo bez ikakvih formalnih stega. Volimo se i to je najvažnije - kaže pevačica koja je na dalekom putovanju sa svojim dragim proslavila i Dan zaljubljenih.

- Praznik ljubavi proveli smo na jugu Kube i baš kao što rade i drugi parovi tamo, naša imena napravili smo od kamenčića u srcu. Radetu sam kupila dva delfina i foto-album - kaže Milica koja se sprema za nova gostovanja predstave Vreme Cigana sa slavnim Emirom Kusturicom, a u međuvremenu nastupa širom Evrope i promoviše svoju novu pesmu Pogrešna koji joj je komponovao upravo dečko Rade.

Nikola Rumenić

makonda-tracker