NE PROPUSTITE

Jelena Karleuša najavljuje EKSKLUZIVU: Meni je žao što me nije bilo toliko dugo, ali evo me opet na moje veliko zadovoljstvo!

0

Oovome se dugo pirčalo, a mnogi su sumnjali da će se i desiti. 

foto: Promo
foto: Promo

Budno oko kamere emisije "Premijera" nikad ne spava, a sutra vas po dobrom, starom običaju, od 11 časova na TV Pink, očekuje spektakularno izdanje vaše omiljene emisije o poznatima.

 

Svetske face stigle su u našu prestonicu, te smo u stopu pratili fudbalere Pariz Sen Žermena, a nije nam promakao ni čuveni Nejmar.

 

Trenutno najpopularniji dvojac na Balkanu, Buba Koreli i Džala Brat boravili su nekoliko sati u Beogradu, a uz njih je sve vreme bila ekipa emisije "Premijera".

Zbog čega su došli u Srbiju i šta su radili, saznaćete u sutrašnjem izdanju najgledanije emisije o poznatima.

 

foto: Promo

Međutim, ekskluzivama ovde nije kraj! Prvi put posle pet godina, Jelena Karleuša govori za TV Pink i to upravo za emisiju "Premijera"!

 

Dobro jutro, dobar dan, dobro veče TV Pink, dugo se nismo videli. Bolje vas našla, gde ste vi šest godina? Meni je žao što me nije bilo toliko dugo, ali evo me opet na moje veliko zadovoljstvo - rekla je Jelena Karleuša, a o čemu je govorila saznaćete u sutrašnjoj "Premijeri".

 

Ne propustite najgledaniju emisiju o poznatima "Premijera" sutra od 11 časova samo na TV Pink!

 

 

makonda-tracker