NAJVESELIJE SVETSKE LEPOTICE

ZAORILO SE ORO: Na takmičenju za Mis sveta u Kini, misice iz Srbije, Crne Gore, BiH u društvu koleginica iz Škotske i Mađarske OPLELE KOLCE i oduševile CELU PLANETU (FOTO) (VIDEO)

0

Najlepše predstavnice svojih zemalja zaigrale su užičko oro

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovogodišnji Izbor za Mis sveta održan je u Kini, a pobedu je odnela devojka iz Meksika Vanesa Ponse de Leon. Međutim, pravu senzaciju napravila je predstavnica Srbije zajedno sa još četiri misice, koje su odigrale kolo i pobrale simpatije celog sveta.

 

Ono što su uradile bacilo je u drugi plan i samu misicu iz Meksika. Iako nisu uspele da ostvare visok plasman, srpska predstavnica Ivana Trišić, predstavnica Crne Gore Natalija Gluščević, Bosanka Anđela Paleksić, predstavnica Škotske Linzi Mekliland i Mađarica Andrea Sarvaš ostaće i te kako upamćene.

 

Naime, njih pet su, u programu koji je išao uživo, u jednom momentu zaigrale užičko kolo, što je oduševilo apsolutno sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MISS WORLD MONTENEGRO 2018 ?? (@natalija_gluscevic__) on

 

Inače, 68. izdanje međunarodnog takmičenja održano je u Sanji, gradu na jugu Kine. Novoj Mis sveta krunu je predala prošlogodišnja pobednica, Indijka Manuši Čilar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? MISS WORLD SERBIA 2018. ? (@ivana_trisic) on

 

Za prvu pratilju izabrana je predstavnica Tajlanda, a za drugu lepotica iz Ugande. Na takmičenju, održanom u gradu Sanja u Kini, učestvovalo je 118 kandidatkinja.

 

 

makonda-tracker