ispunila im se želja

BORBA ZA POTOMSTVO: Sloboda i Vojin dobili bliznakinje pomoću ČUDOTVORNE loze sa Hilandara?

3

Navodi se da je lozu sa Hilandara glumici doneo Ivan Bosiljčić.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

U hit seriji "Koreni" Sloboda Mićalović nije bez razloga maestralno odigrala lik Simke, koja se svim silama bori da dobije potomstvo kako se ne bi ugasila loza Katića. Sličan problem imala je i glumica, koja se godinama borila da ona i njen suprug Vojin Ćetković dobiju dete. U tome im je, kako Kurir saznaje, pomogla čudotvorna loza sa Hilandara koju im je iz manastira doneo Ivan Bosiljčić.

 

Slobodi i Vojinu dugo je trebalo da se ostvare u najvažnijoj životnoj ulozi - ulozi roditelja. Glumački par godinama je radio na potomstvu, ali bezuspešno, sve do momenta kada su čuli da im može pomoći čudotvorna loza Svetog Simeona Mirotočivog sa Hilandara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

 

To je pre nekoliko godina u jednoj televizijskoj emisiji otkrio je njihov porodični prijatelj.

 

"Naša poznata glumica Sloboda Mićalović dobila je bliznakinje pomoću čudotvorne loze sa Hilandara. Pričala mi je to Sloboda, koja je, takođe, prijatelj manastira. Njoj je lozu doneo kolega Ivan Bosiljčić, preko svojih prijatelja, jer Vojin i ona četiri i po godine nisu mogli da imaju decu. Zahvaljujući lozi, oni su dobili bliznakinje Veru i Milu", otkrio je on tada.

 

Inače, Ivan Bosiljčić poznat je kao veliki vernik, baš kao i njegova supruga, pop pevačica Jelena Tomašević, sa kojom ima ćerku Ninu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

 

Podsetimo, Vojin i Sloboda su odmah po stupanju u brak imali veliku želju da dobiju potomke, a kada je ostala u drugom stanju, zbog komplikovane trudnoće, glumica je morala da miruje, što joj nije teško palo. Otkazala je sve poslovne obaveze i trudničke dane je provodila odmarajući se. Svojevremeno je glumica pričala za medije kako je priželjkivala blizance, ali i da se veoma iznenadila kada je saznala da joj se želja ostvarila.

 

"Ja sam prva u svojoj familiji koja je dobila blizance, dok ih sa Vojinove strane ima stric. Iako sam u dubini duše to žarko želela, bila sam u šoku usled neizvesnosti koju sa sobom blizanačka trudnoća nosi. Tata je od početka želeo ćerkicu i želja mu se dvostruko ostvarila", rekla je tada Sloboda.

 

 

 

makonda-tracker