NIJE MU SVEJEDNO

Vilijam NIJE ŽELEO Megan Markl u porodici: Prinčevi su U SVAĐI koja traje od kad je Hari upoznao lepu glumicu!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Nenad

08-12-2018 18:10h
Iako je Vilijam po liku slika i prilika pokojne majke Dajane , izgleda da je Hari duhovno vise na nju a Vilijam na Carlsa. Secam se od ranije nekih humanih dela princa Harija i on po svemu debelo odudara od te porodice . Oni su previse tradicionalni i sve je nekako po prptokolu a Hari je kako sam od nekih cuo jedna zaista dobra dusa , slucajno rodjena tu i potice od te sebicne , ogavne , rojal familije .
Njima sve smeta sto nije njihovo i na nivou . Mali Hari je kao i pokojna majka isao u misije po Africi i kolinijama i sa velikom paznjom se druzio sa svom decom , dok je Vilijam slika i prilika te familije . Osim sto je po liku vise na Dajanu a Hari gotovo da na nju i ne lici . Ali Harijevo veliko srce i Dusa si ipak kopija pokojne majke koja je bila jedno divno stvorenje . Valjda je zato i stradala . Nazalost .

Maja

09-12-2018 00:50h
@Nenad
Ako je dobra dusa nije trebao da ozeni zenu ,sumnjivog morala ,manipulativnu ,zlu dva puta razvedenu sa bezbroj partnera iz problematicne porodice ,otac konzumira heroin ,polubrat i sestra po zatvorima i majka bez posla.Samo zadnjih par meseci sedmoro zaposlenih su dali otkaz zbog njenog nevaspitanog ponasanja ,a usput i starija je od njega ,UZAS

Maja

09-12-2018 11:52h
@Nenad
Hari je budala

citateljka

09-12-2018 12:32h
@Maja
Au, pa ti kao da zivis sa njima zajedno pa sve znas! U medijima o kraljevskoj porodici tj. konkretno o mladjem narastaju ima vise lazi nego istine. Pre svega su mediji krivi za mnogo sta u zivotu Harija jer su od pocetka iznosili lazi da je sin batlera a ne princa Carlsa. Svi koji imaju oci u glavi mogu slobodno da tvrde da on lici na kraljicu Elizabetu i delom na Carlsa tj. svog bioloskog oca.

selena

09-12-2018 02:28h
Jao,bas mi je zao ovog Harija.Em,rano ostao bez majke ,em se ozenio sa ovom ruznom raspustenicom koja ga gleda samo kao sredstvo da postane bogata i slavna.Ne mogu da verujem da njegova porodica nista nije uradila da ga spase od nje.A ne mogu da verujem da je i on ispao tako glup i naivan.Da ga zaista voli nema zbora jer je tako losa glumica da se na svakoj fotografiji vidi njena izvestacenost,lazni zaljubljeni pogledi i lazna finoca.

citateljka

09-12-2018 12:51h
Sta je koga briga da li je ljubav ili interes u pitanju?! Sta je koga briga iz kakve porodice neko potice-pa niko od nas ne moze da bira mamu i tatu i rodbinu. Vazan je karakter, vazna je ljubav, sloga. Norveski prestolonaslednik Haakon je ozenio Mette Marit sa vanbracnim detetom koja je takodje imala svoju "proslost" - eno zive i dalje zajedno u slozi i miru, niko im se nije mesao u planove. Kraljica (Sonja) se cak igrala po podu sa vanbracnim sinom MM iz prethodne veze i to pre vencanja buduce snaje sa njenim sinom. Zaostala Srbijo, staromodni priglupi mozgovi, modernizujte se malo i racionalnije gledajte na prave vrednosti zivota!!!

selena

09-12-2018 16:52h
@citateljka
Da, bas ti znas da zive u ljubavi i slozi tebi su javili ili ti tako modernizovana preko interneta pratis njihove trenutke ljubavi i srece.Nema kod njih ljubavi i srece samo goli interes,spinovi,marketing.Sve je to prodaja imidza,izigravanje elite i borba da ludi narod izdrzava na svojoj grbaci ove neradnike.Posto si ti pricala o nekim priglupim mozgovima nisam sigurna da su to nasi vec tvoj jer verujes u te lazi koje se plasiraju u raznim spin vestima da bi se podigli rejtinzi kraljevskih porodica
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: