Kristen Stjuart i Tejlor Latner: Evakuacija pred cunamijem

0
Celokupna filmska ekipa sage Sumrak na čelu sa Kristen Stjuart i Tejlorom Latnerom bili su primorani da prekinu rad na snimanju trećeg dela ovog ostvarenja pošto se Vankuverska ostrva na kojima su boravili nalaze u zoni opasnosti od nadolazećeg cunamija

Iako akteri filma Twilight: Breaking Dawn nisu smatrali da su u opasnosti od velikog vodenog talasa koji preti da na svom putu od Japana poplavi američku Zapadnu obalu, oni su ipak pristali da ih iz bezbednosnih razloga evakuišu sa Vankuverskih ostrva smeštenih u kanadskoj oblasti Britanska Kolumbija.

Neposredno pred preseljenje na novu lokaciju, tridesetogodišnja Tinsel Kori koja u sagi Sumrak glumi Maku Emili Jang ostavila je prilično dramatičnu poruku na svom Twitter nalogu.

- Nas četvoro će da evakuišu zbog cunami upozorenja. Ako se ispostavi da je ovo moj poslednji tweet, volim vas. Kraj. Grlim vas – napisala je Tinsel i par minuta kasnije dodala:

- Ako je ovo kraj, imala sam dobar život i zahvalna sam na svemu što mi je pruženo – pozdravila se glumica.

Kasnije tokom dana stiglo je saopštenje od producenata Sumraka da je celokupna ekipa na sigurnom i da se svi osećaju dobro.

makonda-tracker