Raskinuli Džastin Timberlejk i Džesika Bil

0
Nakon skoro četiri godine zabavljanja, slavni američki par Džesika Bil i Džastin Timberlejk odlučili su da stave tačku na romantičnu stranu svog odnosa
foto: BANG
foto: BANG

Kako prenosi magazin People, tridesetogodišnji muzičar i glumac Džastin Timberlejk i godinu dana mlađa glumica i manekenka Džesika Bil shvatili su da među njima više nema strasti tako da su prijateljski okončali svoju vezu.

- Kako mediji ne bi spekulisali u vezi sa tim kakav je odnos Džesike Bil i Džastina Timberlejka, potvrđujemo da su njih dvoje zajednički odlučili da se rastanu. Ostaće dobri prijatelji i nastaviće da održavaju na najvišem nivou ljubav i poštovanje koje imaju jedno za drugo – kaže se u zvaničnom saopštenju koje dao njihov predstavnik za štampu.

Inače, par je poslednji put viđen zajedno na postoskarovskoj zabavi u organizaciji magazina Vanity Fair gde nije delovalo da je njihov romantični odnos na bilo koji način narušen, premda strani mediji već šuškaju da zgodni muzičar u poslednje vreme provodi dosta vremena sa atraktivnom brinetom Milom Kunis.

makonda-tracker