Poznati šalju poruke podrške Japanu

0
Razorni zemljotres i cunami koji je pogodio severoistočnu obalu Japana odneo je veliki broj žrtava, a poruke podrške stižu iz svih krajeva sveta. Naši teniseri i glumci među prvima su koji su se ovim povodom oglasili putem društvenih mreža

Zemljotres jačine 8,9 stepeni Rihterove skale izazvao je cunami visine deset metara koji je opustošio severoistočnu obalu Japana. Broj nastradalih osoba se povećava iz minuta u minut, a sve je brojnija i podrška svetskih zvezda.

Naši proslavljeni teniseri Janko Tipsarević i Novak Đoković oglasili su se putem svojih profila na društvenoj mreži Twitter.

- U danima kao što je ovaj, podsećamo se da prirodne katastrofe kao ova u Japanu dolaze neočekivano - napisao je Janko.

- Veliku podršku i molitve upućujem žrtvama zemljotresa i cunamija u Japanu. Neka je Bog sa vama - poručio je Nole svojim pratiocima na popularnoj socijalnoj mreži, a putem Twittera se oglasila i svetski popularna glumica srpskog porekla Mila Jovović.

- Japan doživljavam kao veliki deo mog života, i vesti o katastrofi mi slamaju srce. Potrebno je da se molimo i šaljemo ljubav ugroženima - poručila je Mila.

Cunami je nastavio svoju putanju Pacifikom ka zapadnoj obali Sjedinjenih Američkih Država, a o stanju koje vlada u Los Anđelesu najbolje govori Tweet naše poznatog glumca Stefana Kapičića koji tamo živi i radi.

- Cunami uzbuna u Los Anđelesu i Santa Monici, zatvorene su plaže - napisao je Stefan na svom profilu.

Veliki broj svetski poznatih ličnosti svakog trenutka šalje svoje poruke podrške među njima su: Alisa Milano, Kevin Spejsi, Leni Krevic, Eva Longorija, Keti Peri.

Danilo Mašojević

makonda-tracker