uspeh

Uloga o kojoj je maštala: Sara Jovanović se OPROBALA U SERIJI koju voli CELA SRBIJA!

1

Sara Jo uspšeno radi na tome da bude jedna od zapaženijih umetnica na domaćoj estradi. 

foto: Damir Dervišagić

Sara Jovanović priznaje da je, poput mnogih koleginica pevačica, i sama doživljavala razne neprijatne situacije, te je tako i naučila kako sa njima da se nosi. Ipak, nepoželjni flert smatra delom svog posla, jer on "podrazumeva nenormalnu količinu predrasuda".

 

"Na žalost... Pokušaji flerta nikada nisu izgledali isto, ali ako vidim nešto što mi je degute - vrlo brzo to dam do znanja i ne dozvoljavam da nastavi dalje", ispričala je mlada pevačica.

 

S druge strane, priznaje da zapravo nikada nije "igrala na seksepil".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on

Volim da moj spot ima i koregorafiju, a to podrazumeva seksepil i koketiranje, u zavisnosti od koneksta. Uvek gledam da imam meru i da ne bude previše toga. Pogotovo na početku moje muzičke priče, gde me ljudi upoznaju. Ne bih volela da pomisle da sam tu iz nekih drugih, pogrešnih razloga", kaže ona.

 

Do sada, Sara Jo imala je prilike da se oproba na daskama koje život znače. Sada, otišla je korak dalje te se priključila "Sinđelićima".

 

"Radim sa Draganom Mićalović i Lukom Raco. Mnogo su mi pomogli da se opustim u tom formatu. Oboje su neverovatno šarmantni i prijatni", otrkila je Sara.

 

 

makonda-tracker