ŠOK

Ima ozbiljnih problema: Nada Topčagić u STRAHU od gubitka IMOVINE, evo ko je KRIV!

0

Nije ni zamišljala da će doći u ovu situaciju.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevačica Nada Topčagić poznata je kao velikodušna žena, uvek spremna na šalu, ali ovoga puta ne može imati osmeh na licu. Došlo je do ozbiljnih problema sa nekretninama, te Nadi čak mogu i oduzeti imovinu. A sve zbog ovog čoveka, dugogodišnjeg porodičnog advokata.

 

 

Ne znam tačno šta se tu zbilo, ali kako se priča po komšiluku Nadu je advokat kog je angažovala da je zastupa u tim poslovima prevario i ona će kako sam čuo sad da ostane bez tog stana. Da li će uspeti to da reši, niko ne zna , a ona svakodnevno završava tu papirologiju."

-ispričao je Nadin komšija

foto: Dragana Udovičić

U međuvremenu se oglasila i Nada, koja je rekla:

 

 

Ništa, ništa, sve je u redu danas ili sutra treba da mi stigne to iz suda da vidimo šta ćemo i kako, to je završena priča, mora da se uradi što pre, verovatno ću morati da uzmem advokata. Imali smo do sada takvog advokata koji nije obavljao dobro posao, nije nas obaveštavao o svemu kako je trebalo i sad šta je tu je, kad bude stiglo sve iz suda onda ću znati šta da radim."

-završava pevačica

Pre nekoliko meseci u medijima se pojavila vest da je Nada odlučila da rasproda kompletnu imovinu koju ima u Srbiji, jer je navodno zapala u velike dugove. Ona je to kasnije i potvrdila i tom prilikom istakla da je u velikim problemima i da želi sve da rasproda i da ostavi za sebe jedan mali kutak.

 

 

 

makonda-tracker