STAVILA TAČKU NA SPEKULACIJE

Bilo me najviše strah da NE IZGUBIM svoju porodicu: Nakon 15 godina TIŠINE, PRVI PUT progvorila MAJKA KEJT MIDLTON (FOTO)

0

Majka Kejt Midlton nikad pre nije davala izjave novinarima, a što je razlog iznenadnog istupanja u javnosti još uvek nije poznato.

foto: Profimedia

Nakon 15 godina šutnje, Karol Midlton (63) dala je prvi intervju i napokon otkrila što zaista misli o zetu princu Vilijamu (36).

 

U ekskluzivnom intervjuu za Telegraph otkrila je da će Božić provesti sa svojim ćerkama, sinom i unucima, ali i sa zetom Vilijam o kojem nikada nije previše govorila.

 

Imam dva predivna zeta, a nadam se da ću uskoro imati i predivnu snahu - rekla je misleći pritom na sina Džejmsa (31) koji se još uvijek nije oženio.

 

 

Iako je danas u odličnim odnosima sa svojim zetom, Karol ipak priznala je da je nešto pre kraljevskog venčanja imala određenih sumnji i strahova.

 

foto: Profimedia

Bilo me najviše strah da ne izgubim svoju porodicu, ali to se ipak nije dogodilo. Ostali smo vrlo bliski - rekla je u intervjuu.

 

Iako Karol tvrdi da će ove praznike, kao i obično, provesti s Vilijamom i Kejt, možda do toga ipak neće doći.

 

Naime, s obzirom na to da se već nedeljama šire glasine o netrpeljivosti između prinčeva, kako bi im stali na kraj, pre nekoliko dana Vilijam i Kejt navodno su odlučili da će Božić ipak provesti s ostatkom kraljevske porodici, a ne s Kejtinom porodicom. 

 

foto: Profimedia

 

Kako prenosi Daily Mail, na ovakav su se nesvakidašnji potez odlučili zbog velikog pritiska javnosti i nagađanja da u krugovima kraljevske porodice postoje velike tenzije.

 

Ipak, sve bi to mogao biti samo trik kako bi utišali glasine.

 

I sam intervju Kejtine majke mogao bi potvrditi da na dvoru zaista postoje tenzije jer ovakvo istupanje u javnosti za nju nije nimalo karakteristično.

 

 

 

 

makonda-tracker