nemerljiva tuga

DIRLJIVA ISPOVEST MAJE BEROVIĆ: Gubitak oca zauvek je ostavio RANU NA MOM SRCU

0

Popularna pevačica nedavno je održala spektakularan koncert pred 20 hiljada ljudi u beogradskoj Štark areni, a sada, kada su se utisci slegli, otvoreno govori o emocijama sa kojima se susretala tokom organizacije, ali i nakon koncerta.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Iako su, kako kaže, mnogi "dušebrižnici" sumnjali u nju tvrdeći da je Arena za nju prevelik zalogaj, Maja Berović s ponosom je mogla da demantuje takve tvrdnje, budući da je u Beogradu napravila spektakl o kom će se pričati.

 

Pred prepunom Arenom izvela je svoje najveće hitove i napravila koncert za pamćenje, a mesec dana kasnije, kada su se utisci slegli, otvoreno govori o svim emocijama koje je doživela tokom organizacije, ali i nakon održanog koncerta.

 

- Nekoliko noći nisam mogla da spavam od uzbuđenja, a sva osećanja, od treme do zadovoljstva i sreće, sustigla su me tek kada sam dobila snimak koncerta. Sedela sam na podu, posmatrala sve te ljude u publici i počela da plačem. To je bio trenutak kada su emocije bile jače od mene - kaže Maja za magazin Story, dodajući da se njenom uspehu, osim supruga Alena, najviše obradovala njena majka Olga.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker