zanimacija

Harizmatični glumac otkrio da se već neko vreme bavi veoma retkim hobijem: Milan Vasić poželeo NESVAKIDAŠNJEG LJUBIMCA! (FOTO)

0

Glumac se zaljubio u lep ali i riskantan sport. 

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Mladi glumac Milan Vasić veliki je ljubitelj konja, a kako kaže već četiri meseca pohađa časove jahanja. Želja mu je da ima svog konja.

 

Trudi se da bude pažljiv i da sluša savete prijatelja koji drže konjički klub. Zato se nijednom nije povredio niti pao sa konja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Vasic (@milan_vasic_official) on

Nisam, hvala bogu, da kucnem u drvo. Jašem već četiri meseca, baš sam se zaljubio u konje. Uživam u tome. Saznanje da vas konj može glavom ubiti je strašno, ali meni to ne uliva strah. Volim konje i volim da jašem. Dok sam bio dete moj deda je imao dva konja i non-stop sam išao kod njega da jašem, ali, naravno, uz njegovu pomoć. Ta ljubav je ostala do dana današnjeg. Sada idem stalno u konjički klub koji se nalazi u Lipovičkoj šumi. Kada sam tamo osećam se veoma prijatno, a taj klub inače drže filmski radnici, moji prijatelji. Njihove konje možete da vidite u svim našim serijama, filmovima... Bili su i u “Nemanjićima”. Uživam tamo da provodim vreme jer dok pijem kafu gledam konje - kaže Milan.

 

makonda-tracker