posetila isusov grob

PUTOVANJE KOJE ĆE PAMTITI ZAUVEK: Ceca progovorila o EMOCIJAMA nakon obilaska Jerusalima

2

Ceca Ražnatović u četvrtak ujutru je otputovala u Izrael gde je posetila Crkvu Rođenja Hristovog, kao i grob Isusa Hrista. Pevačica je oduševljena lepotama ove zemlje, a ovo putovanje će pamtiti dugo.

foto: Instagram
foto: Instagram

Svetlana - Ceca Ražnatović prvi put je posetila Izrael, iz kog će, po svemu sudeći, poneti samo lepe uspomene. Naime, Ceca je u četvrtak ujutru sa prijateljima otputovala na ovu daleku destinaciju kako bi prisustvovala košarkaškoj utakmici između reprezentacija Srbije i Izraela. Poznato je da folk diva uvek podržava sport te nije iznenađujuće što je podržala naše košarkaše. Dan u Izraelu je iskoristila i kako bi videla lepote ove zemlje. Ona je posetila Crkvu Rođenja Hristovog, zatim grob Isusa Hrista koji svakodnevno obiđe na desetine hiljada ljudi. Ceci su u Izraelu društvo pravili Aco Pejović sa suprugom Biljanom, Dejan Tomašević i Peđa Danilović.

 

Fotografije sa ovog putovanja pokazuju da se društvo odlično provelo, a svoje utiske je podelila i Ceca.

 

- Do sada nikada nisam imala priliku da otputujem u ovaj sveti grad. Mnogo sam čitala o Jerusalimu, za koji slobodno može da se kaže da je najvažniji deo istorije sveta. Ovde se nalazi veliki broj istorijskih, religijskih i kulturnih spomenika. U meni je proradilo toliko emocija prilikom posete brojnim mestima koja su vezana za Isusovo stradanje. Mislim da bi mi deset dana bilo malo da čujem sve priče vezane za Jerusalim. Prilikom posete ovim svetim mestima vodiči su se potrudili da nam objasne ono najvažnije - priča Ceca.

 

Na pitanje šta je na nju ostavilo najveći utisak kaže:

 

- Fascinirana sam izraelskom kulturom. Ova zemlja vam daje mogućnost da iz različitih uglova posmatrate grad - od toga kako su ulice uređene do toga kako narod živi. Daje vam mogućnost da iz modernog života odete u prošlost i upoznate se sa istorijom starom na hiljade godine. To nećete moći ni na jednom mestu na svetu.

 

To što je prisustvovala utakmici naše reprezentacije dalo je posebnu čar poseti ove zemlje.

 

- Mislim da smo nas nekoliko bili najvatreniji navijači tokom čitave utakmice. Mi smo se unapred radovali susretu sa Izraelom. Pre početka utakmice bili smo sa našim igračima i poručili im da ostave srce na terenu, kao što to i inače rade - sa osmehom kaže Ceca. Pravo iz Izreala Ceca odlazi na Jahorinu gde će pevati na otvaranju zimske sezone.

 

Sa Cecom na putovanju je bio i Aco Pejović.

 

- Sreća je najveća sa prijateljima podeliti radost i posetiti najsvetije mesto ma svetu - izjavio je kratko ovim povodom Pejović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) on

Ovo putovanje za njega nije nikakva novina budući da svake godine sa prijateljima putuje u Izrael.

 

Inače, nakon spektakularnog koncerta u Areni, Pejović će održati još jedan 17. decembra.

 

 

makonda-tracker