na red je došla i ona?

Sloba Radanović i Lukasova bivša sami se provodili do jutra U STANU?! Svi su ŠOKIRANI, a sada se i pevač oglasio!

2

Nakon šuškanja da je Sloba Radanović uhvaćen sa Branislavom Pašajlijom i njenih fotografija iz izlaska, pevač nije ostao nem.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevač Sloba Radanović postao je jako popularan tokom boravka u rijalitiju "Zadruga", najviše zbog svog burnog ljubavnog života. I dalje je više nego aktuelna tema njegovog odnosa sa bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar, ali i Lunom Đogani, koja i dalje proživljava emotivne lomove zbog ovog pevača.

 

Sloba je u četvrtak veče imao nastup u jednoj od prestoničkih kafana, a na njegovom nastupu se pojavila i bivša devojka Ace Lukasa, Branislava Pašajlija, za koju se navodi da je sa pevačem odlučila da se druži i nakon toga.

 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

"Branislava i Sloba su se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Brzo su se skapirali, imaju dosta zajedničkih tema. Kada je čula da Sloba nastupa u Beogradu, ona je odlučila da ga ispoštuje i da dođe na nastup, društvo su joj pravili njegovi prijatelji, a sto za kojim su sedeli je bio blizu bine. Sloba je napravio odličan provod, a nakon toga njih dvoje su odlučili da se počaste u to ime i dogovorili druženje u jednom stanu na Novom Beogradu, gde su ostali do jutra", rekao je izvor, a preneo Pink.rs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branislava Pašajlija (@braniiiislava) on

 

Na pitanje o Lukasovoj bivšoj i njihovom odnosu, Sloba Radanović je bio jasan:

Ne znam ni ko je Branislava Pašajlija. Ne znam stvarno ko širi takve dezinformacije i odakle im te gluposti", a onda se prisetio zajedničke fotke koja je nastala te večeri, pa dodao:

Slikalo se mnogo devojaka, stvarno ne znam na koga mislite. Aha, da, sećam se... Stvarno ne poznajem devojku. Sinoć se uslikala sa mnom i to je to. Mislim da je bila za stolom ispred bine".

 

makonda-tracker