presrećna zbog njegovog oporavka

DARKA VOLI KAO SINA, A NJEGOVU NESREĆU TEŠKO JE PODNELA: Anđele moj, usrećio si me do neba večeras kad sam ti čula glas!

3

Darko Lazić danas je posle 38 dana u KBC Zemun prebačen u Selters banju u Mladenovcu, gde je dobio specijalne uslove za rehabilitaciju koja će trajati bar tri meseca.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Porodica i prijatelji ne kriju radost povodom njegovog evidentnog oporavka.

 

- Anđele moj, usrećio si me do neba večeras kad sam ti čula glas - poručila je putem društvenih mreža Jula Savić, prijateljica porodice Lazić, koja je inače pozivala na molitve za pevača u crkvi u njegovom rodnom mestu u danima najveće strepnje i neizvesnosti.

- Darko me je jako rasplakao, jer sam ga konačno čula. Volim ga kao svoje dete. Zvala sam Branku da pitam za njegovu trenutnu situaciju i da vidim kako je Darko, a ona mi je rekla: 'Evo mazim se sa sinom' i onda mi je njega dala. I Branka i svi mi smo zahvalni Bogu sto nam je spasio Darka, naseg anđela. Ne mogu da vam opišem sreću što sam ga čula posle toliko vremena i muke koju je prošao. Rekao mi je da je sve bolje i pitao me za moju porodicu. Nisam htela da ga zamaram jer je isrpljen i treba mu energija za lečenje, vežbe i rehabilitaciju koja mu predstoji u banji Selters - ispričala je ona.

Takođe, prijateljica porodice Lazić istakla je da je, kao nekog prilično upućenog u Darkov oporavak, veoma uznemiravaju neistinite glasine i natpisi o njemu.

 

- Darko je svestan i odlučan da se izbori sa svim zdravstvenim problemima. U ime njegovih najbližih i najboljih prijatelja, gde i sebe ubrajam, zamolila bih da stanu glasine da neće moći da peva, da neće stati na noge i slično. To su laži, a on je jak i već pobeđuje - poručila je Jula.

 

 

makonda-tracker