konačno radost

Zimsko venčanje u GRADU SVETLOSTI: Posle sakrivanja njihove veze došlo je vreme za NAJLEPŠI ČIN LJUBAVI! (FOTO)

0

Par je svoju vezu navodno ponajviše skrivao zbog ugovora iz brakorazvodne parnice.

foto: Profiemedia
foto: Profiemedia

Nakon što su godinama svoju ljubavnu priču čuvali daleko od javnosti, trudeći se svim silama da se ne vide zajedno, a kamoli fotografišu, Kejti Holms i Džejmi Foks spremni su za novi korak i to onaj najveći - venčanje. Kako je otkrio izvor blizak 39-godišnjoj glumici i 11 godina starijem Oskarovcu, par bi svoju vezu trebalo da ozakoni u gradu ljubavi - Parizu.

 

Pariz je grad u kom su odlučili da izađu u javnost sa svojom vezom, nakon godina uspešnog skrivanja. Džejmi je bio izrazito nesiguran oko svega, sve otkako su 2013. godine započeli vezu, ali Kejti ga je uverila da je vreme da se skrasi, stoga su sada napokon spremni da sve i službeno potvrde", rekao je izvor.

 

foto: Profimedia

Par je svoju vezu navodno ponajviše skrivao zbog ugovora iz brakorazvodne parnice Kejti Holms i Toma Kruza, koji je, zbog njegove odanosti Sajentološkoj crkvi, imao i stavke poput one da se ime glumice ne sme vezivati ni uz jednog muškarca narednih nekoliko godina. Kada je "istekao" taj period, pojavile su se i prve paparaco fotografije Kejti Holms i Džejmija Foksa.

 

Kejti je čekala dovoljno dugo da se uda za Džejmija, a sada mu je jasno dala do znanja kada i gde želi da se venča. Ona silom želi zimsko venčanje u gradu svetla."

foto: Profimedia

Sve te priče krenule su samo nekoliko nedelja nakon što je počelo da se šuška da se par verio, nakon što je Kejti snimljena s dijamantskim prstenom na ruci. Inače, Džejmi Foks ima dve ćerke iz bivših veza, a ni jednoj od tih dama, kao ni brojnim njegovim "bliskim prijateljicama" tokom godina, nije uspelo ovo što je uspelo Kejti Holms - da pred oltar odvede večnog neženju.

 

 

makonda-tracker