Džordž Majkl: Nije istina da me je Keni ostavio

0
Slavni pop star Džordž Majkl opovrgao je tvrdnje britanskog magazina The Sun u kojima je pisalo ga je nakon petnaest godina veze njegov partner Keni Gos napustio
foto: BANG
foto: BANG

Slavni britanski pevač grčkog porekla Džordž Majkl demantovao je priče o tome je njegov dugogodišnji partner Keni Gos shvatio da više ne može da bude sa njim u vezi i napustio ga.

- Tačno je da smo Keni i ja imali problema u vezi, ali ja njega neizmerno volim. Njemu nikada nije smetao moj način života i nikad mu nije na pamet palo da me ostavi. Keni to nije uradio – izjavio je Džordž za TV Channel 5.

Pre nekoliko dana, gostujući na drugom programu radija BBC, muzičar je otvoreno priznao koliko se stidi činjenice što je bio u zatvoru, ali i šta misli o ideji da se jednog dana ostvari u ulozi oca.

- Ima dosta dece kojima sam kumovao. Hvala Bogu na tome što nemam svoju decu. Zamislite kako bi nekome bilo da bude ćerka ili sin Džordža Majkla. Jedno je biti potomak Eltona Džona, sramota bi bilo imati Džordža za oca. Sa svojih četrdeset sedam godina čvrsto sam odlučio da neću imati decu. Sve čestitke Džonu. Srećan sam zbog njega, ali ja svoju budućnost ne vidim tako. Jedino čemu se nadam je da će svi meni dragi ljudi ostati živi i zdravi. Od svojih dvadesetih godina jedina stvar od koje strahujem je još tuge. Nikada nisam umeo da se nosim sa tim. Verujem da je ljudima koji imaju decu drugačije, oni kao da bolje razumeju taj ciklus – ispričao je muzičar.

makonda-tracker