žena iz naroda

Pazarila stanove u Beogradu na vodi, ali u prodavnici kupuje na RECKU: Komšije otkrivaju kakva je Viki Miljković privatno!

0

Komšije popularne Viki iznele su svoje mišljenje o ovoj pevačici i kako se ona ophodi prema njima.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačica Violeta Viki Miljković još uvek se nije preselila u luksuzni kompleks "Beograd na vodi", gde je kupila čak tri stana, a do tada živi sa suprugom i sinom na Bežanijskoj kosi.

 

Njene komšije imaju samo reči hvale za Viki

 

"Odlična je komšinica. Ne ponaša se kao zvezda, potpuno normalna žena. Viki je kao sav normalan svet, ide nenašminkana, ode u nabavku, svima se uvek javi."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) on

"Viki obožavam, najviše mi se sviđa kod nje što je prava žena iz naroda. U ovom kraju žive mnogi bogataši koji su umišljeni, ali ona ne gleda ljude sa visine, priča sa nama kao da smo istog staleža."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) on

"Žena koja je radila kod nje, njena bivša kućna pomoćnica, stalno je kupovala kod mene i šta god da uzme, ja joj to pišem. Tako sam se dogovorila sa Viki. Ona meni to plati nekada posle tri dana, nekada posle deset, ali nikad nije ostala dužna", kazala je jedna komšinica.

 

Opšti zaključak je da Viki stoji nogama čvrsto na zemlji, nije uobražena zvezda, već obična žena iz naroda, a zato je komšije poštuju i cene.

 

 

makonda-tracker