niko nije ostao ravnodušan

Svi su ZANEMELI OD ŠOKA: Usred emisije u jutarnjem programu voditelj je ustao i poljubio svog gosta u usta! (FOTO)

0

Nakon što je potez Dejvida Bekama izazvao veliku lavinu oprečnih komentara, poznati voditelj je odlučio da još više uzburka javnost u vezi sa ovom temom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Podigla se velika prašina oko Dejvida Bekama i njegovog odnosa prema ćerkici Harper Seven, odnosno deo javnosti je osudio to što je tata ćerku poljubio u usta.

 

Dejvidovo ponašanje bilo je tema razgovora u britanskom jutarnjem programu, ali onda se na istom mestu dogodila scena koja će možda i nadmašiti Bekamovu situaciju i koja će se više komentarisati. 

 

Televizijski voditelj Pirs Morgan ugostio je pevača Pitera Andrea, sa kojim je, između ostalog, komentarisao potez Dejvida Bekama.

 

Pošto je i Andre otac, voditelj ga je upitao da li smatra da je normalno da se tata i ćerka ljube u usta.

 

"Radio sam to kad su mi deca bila baš mali, ali sad ne bih. Razumem Dejvida i ne osuđujem ga", rekao je pevač, a Morgan je iste sekunde ustao, prišao mu i pred kamerama ga poljubio u usta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Andre (@peterandre) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Piers Morgan (@thepiersmorgan) on

 

"Ovo je bilo zabrinjavajuće dobro", rekao je voditelj, a Piter je isprva bio zaprepašćen, ali onda se i sam našalio i Pirsu rekao da ima "mekane usne", ali i da u njihovom poljupcu nema ništa loše, jer "to je ljubav".

 

 

 

makonda-tracker