Boj Džordž: Napraviću ludnicu u Beogradu

Jedan od najvećih ekscentrika sa svetske muzičke scene, sinonim za kultnu muziku osamdesetih godina, jedinstveni, kontroverzni Boj Džordž stiže u klub Plastic 11. marta
0
1 / 2

Kao di-džej podrška čuvenom muzičaru u klubu Plastic nastupiće i fanky-house Dj Marc Vedo iz Engleske.

- Obožavam da puštam muziku, kao DJ, stalno vrtim, dva do tri puta nedeljno. Uvek sam spreman. Inače, uvek sam u potrazi za novim stvarima, uvek dopunjujem muziku, trudim se da budem inovativan, uvek su tu neke nove pesme. Uvek je to jedan dobar DJ set! I sada ćemo napraviti ludnicu - kaže Boj Džordž povodom nastupa u beogradskom klubu Plastic i ističe da je oduševljen Srbijom.

- Bio sam u Srbiji i oduševljen sam! Mnogo putujem, proputujem svet nekoliko puta za kratko vreme i ono po čemu gledam neku zemlju su neki ljudi. Ovde, kod vas u Srbiji, divni su ljudi, topli, pravi domaćini. Beograd je grad koji ima duha. Kada sam bio u Beogradu, video sam da ljudi vole da luduju, uživaju, provode, uživali su tada, uživaćemo i sada - navodi muzičar.

Karte su u prodaji u: Bilet centru, Eventim prodajnom mestu u Dom omladine I na sajtu www.eventim.rs, Gigstix Pariski magazin u Novom Sadu, www.gigstix.com.

Cena karte je 1400 dinara, a uz rezervaciju 1200 dinara.

makonda-tracker